Leinonen Suomi Oy on osa Leinonen Groupia, jonka perusta luotiin 26 vuotta sitten ja toimi viime vuosiin asti Tehotilit -nimisenä. Tällä hetkellä konserni tuottaa kansainvälisille yrityksille taloushallinnon palveluja 11 Itä-Euroopan ja Skandinavian maassa. Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja tarjoamme kattavasti kirjanpito-, palkanlaskenta-, konsultointi- ja hallintopalveluita. Yrityksemme toimintaa on kehitetty voimakkaasti konsernirakenteen muuttuessa. Haemme nyt kasvumme ja kehityksemme edistäjäksi

TOIMITUSJOHTAJAA.

Tehtävässäsi vastaat palvelutuotannon tehokkuudesta ja kannattavasta laajentamisesta Suomessa. Tukenasi on yksitoista osaava ja kokenutta ammattilaista toteuttamassa palveluita. Kehität palvelukokonaisuuksia asiakkaittemme tarpeisiin hyödyntäen konsernin muiden maiden parhaat käytännöt. Edistät sähköisen järjestelmämme käyttöönottoa palvelutuotannossa ja asiakaskunnassamme.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja olet hyvä ihmisjohtaja. Osaat organisoida toimintaa henkilökuntaa kannustavasti. Tunnet taloushallintopalvelualaa ja olet toiminut asiakasvastuullisissa tehtävissä jollakin sen osa-alueella. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi – kansainvälisessä konsernissa laajempikin kielitaito on etu.

Arvostamme hyviä esimiestaitoja ja yhteistyökykyä kansainvälisessä konsernissa. Olet liiketoimintalähtöinen ja tuloshakuinen kehittäjä, jolla on selkeä asiakasnäkökulma asioihin. Osaat kuunnella ja havainnoida ympäristöäsi päätöksenteossa.

Tarjoamme kehittämispainotteisen avainpaikan kasvuhakuisessa asiakkaidensa arvostamassa yrityksessä. Tehtävä tarjoaa loistavan tilaisuuden hyödyntää osaamistaan niin kotimaisessa kuin kansainvälisessä työympäristössä.

Tunnistatko yllä olevasta itsesi: oletko käytännönläheinen kehittäjä ja hyvä esimies?

Operaria Oy avustaa meitä rekrytointiprosessissa ja lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen www.operaria.fi/avoimet-tyopaikat viimeistään 25.10.2015 mennessä.  

Operaria Oy on talousammattilaisten henkilöstöosaaja.

High Quality Accounting, Payroll and Professional Advisory Services in 12 countries


Eastern Europe and Scandinavia offer a considerable number of investment and business opportunities

There are multiple reasons for business to invest in Eastern Europe. Some companies are attracted by growing economies and the increasingly wealthier middle class. Others simply want to reduce costs or benefit from the relatively skilled labor force. However, as the level of cross border transactions increases, companies want to monitor and control their financials more intensively. A reliable accounting partner becomes a valuable asset.

We have been helping international companies for years in the region. Our accountants and advisors are familiar with the issues that arise in challenging market environments. We will help you discover the full potential of your target markets.

Read more About us, or Contact us, or visit your Local office.


Why choose Leinonen

Read more about our accounting, payroll and advisory services here!

Latest news

Ukrainian banks’ permission to identify individuals Jul 04

The National Bank of Ukraine has proposed to grant third parties (banks) the right to identify and verify individuals when opening bank account.
: