Leinonen Kazakstan: Oikea-aikaiset ulkoistamisratkaisut

Yrityksen perustaminen Kazakstaniin voi kenties hieman jännittää, mutta se ei ole tarpeen. Leinonen on juuri oikea kumppani, kun haluat menestyä Kazakstanissa. Ulkoista liiketoiminnan kansainvälistymiseen liittyvät prosessit meille, jolloin yrityksesi voi toimia tehokkaasti, joustavasti ja kilpailukykyisesti jo alusta alkaen.

MEIDÄN MISSIOMME

Leinonen Group on ammattimainen ulkoistamiseen erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista kirjanpito- ja taloushallintopalvelua. Asiakkaamme voivat keskittyä liiketoimintansa ydinkysymyksiin sillä aikaa, kun Leinonen huolehtii heidän taloushallinnostaan.

Accounting, Payroll, Tax & Legal since 1989

31

vuoden kokemus

1500+

asiakasta eri maissa

Meistä

• Yli 30 vuoden kokemus
• Satoja finanssisalan asiantuntijoita
• Vankka kansainvälinen asiantuntemus
• Yli 1 500 asiakasta eri maissa
• Monikielinen henkilökunta

Toimintamme perustuu korkealaatuisiin ja räätälöityihin palveluihin, erinomaiseen viestintään sekä luotettavuuteen. Leinonen on vakaa ja pitkäaikainen kumppani, joka auttaa yritystäsi menestymään Kazakstanissa.

Lukuisat tekijät vaikuttavat liiketoimintaan Kazakstanissa. Tiimimme pitää tarkasti silmällä paikallista kehitystä varmistaakseen, että olet ajan tasalla, mikäli säännökset tai lait muuttuvat.

Ota yhteyttä

Leinosen tarjoamat edut

Get proactive advice from a cross-border expert who speaks your language & understands your business

Selkeä taloudellinen tilannekuva

Laadukas ja luotettava kirjanpitopalvelu, palkanlaskenta, johdon raportointi sekä muut palvelut antavat sinulle selkeän kuvan yrityksesi taloudesta.

Monipuolisuus

Selkeä tilannekuva yrityksesi taloudesta auttaa sinua ennakoimaan markkinoiden kehitystä sekä reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti.

Taloudellinen turva

Kansainvälisillä markkinoilla toimiessa yrityksen varojen valvonta on erityisen tärkeää. Leinonen on luotettava kumppani, joka valvoo yrityksesi kirjanpitoa ja varmistaa, että kaikki taloudellinen toiminta noudattaa paikallisia säännöksiä.

Ota yhteyttä
Looking for service in a different country?

Leinosen palvelut Kazakstanissa

Reassure your expanding operations will be manageable and profitable

Our network of highly trained and experienced accountants and lawyers in different countries will support your company on an ongoing basis while minimizing your cost.

We have a dead-easy 3-step process for when you take off

To arrange a meeting with Leinonen fill out the contact form on our website. An experienced staff member will get back to you in short order.

01

Contact

Contact us by email, via the contact form on the website, or give us a call. We’ll get back within 24 hours.

02

Lets Talk

We will schedule a virtual meeting with one of our team members, during which we will get to know you and your needs.

03

Offer

Once we have all the necessary information, we will present you with a no-obligation offer for your request.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake verkkosivuillamme ja sovi virtuaalitapaaminen. Vastaamme kyselyihin nopeasti.

    Looking for service in a different country?