Leinonen Latvia

Mikä tekee Latviasta täydellisen paikan liiketoiminnan harjoittamiseen? Latvian kilpailuvaltteja ovat sen keskeinen sijainti ja pääsy naapurimaihin. Maa sijaitsee Itämeren itäisessä osassa, Pohjois- ja Itä-Euroopan solmukohdassa. Latvian naapurivaltioita ovat Viro, Venäjä, Valko-Venäjä ja Liettua.

Vahvan infrastruktuurin lisäksi Latvian kilpailuvaltteja ovat asiantunteva ja kielitaitoinen työvoima, korvaamattomat luonnonvarat, vakaa taloudellinen tilanne ja hyvät liiketoimintamahdollisuudet kansainvälisille yrityksille. Latvia kykenee tarjoamaan vakaan ympäristön liiketoiminnan harjoittamiselle erisuuruisille yrityksille. Latviassa operoi jo suuri määrä tunnettuja kansainvälisiä yrityksiä.

Liiketoiminta Latviassa hyötyy EU-jäsenyydestä, joka mahdollistaa ihmisten, tavaroiden, rahan ja palveluiden vapaan liikkuvuuden maasta toiseen kuin maan sisällä. Latvia on myös osa euroaluetta.

LAATU

Leinonen Latvia noudattaa kansainvälisiä kirjanpidon ja liiketoiminnan standardeja. Me ymmärrämme ulkomaisten asiakkaidemme tarpeita ja kilpailukykymme perustuu kokemukseen, laadukkaseen tekemiseen sekä suomalaiseen taustaan. Luotettava kumppani taloushallinnossa on yksi menestyksekkään liiketoiminnan kulmakivistä. Tarkat ja ajallaan toimitetut raportit auttavat asiakasta arvioimaan omaa liiketoimintaansa ja tekemään oikeita päätöksiä.

Palvelujen laadun takaa vahvat sisäiset tarkastusmenettelyt. Yrityksellämme on: ISO 9001:2015 laatusertifikaatti vuodelta 2018.

ASIAKKAAT

Leinonen Latvia palvelee kaikenkokoisia kansainvälisiä yrityksiä pörssilistatuista yhtiöistä yksityisyrittäjiin.

OHJELMISTOMME

Latviassa meillä on kokemusta monista järjestelmistä, joita asiakkaamme käyttävät kuten Microsoft Dynamics ja Directo.

JÄSENYYDET

The Latvian Chamber of Commerce and Industry, Finnish Chamber of Commerce, American Chamber of Commerce, Swedish Chamber of Commerce, Norwegian Chamber of Commerce.

Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

15

May

Leinonen Group järjesti menestyksekkään seminaarisarjan kansainvälistyville suomalaisyrityksille.

Take contact

Email again:
Services