Accounting and consulting since 1989

Kirjanpitäjien TOP-listan toinen: reagointinopeus on ollut elintärkeää

Tämä artikkeli julkaistiin yrityslehdessä Äripäev 26.11.2020


Leinonen OÜ:n toimitusjohtaja Kaire Rebane totesi saavutetusta toisesta sijasta, että hyvät tulokset saavutetaan vain hyvän tiimin ansiosta ja kyvystä reagoida nopeasti muuttuneisiin olosuhteisiin.

"Asiakkaidemme luottamuksen olemme saavuttaneet jatkuvan kehitystyön prosessien, laadun ja työntekijöiden ammattitaidon kanssa, kaikki nämä tekijät yhdessä ovat varmistaneet kasvumme", sanoi Rebane. Leinonen on toiminut Virossa jo 27 vuotta.

 

Tilikaudella 2019 yrityksessä työskenteli keskimäärin 41 työntekijää. Vuoden aikana henkilöstön määrä kasvoi seitsemällä. Työvoimakustannukset muodostivat vuonna 2019 hieman yli 1,3 miljoonaa euroa. Vuotta aiemmin tämä oli hieman yli 1,1 miljoonaa euroa. Hallituksen jäsenille maksettiin vuonna 2019 palkkioita yhteensä 18 000 euroa.

 

Yhtiön hallitus seuraa huolellisesti virustilanteen kehitystä ja päivittää arvionsa epidemian vaikutuksista tilanteen edetessä.

 

Näimme joidenkin asiakkaiden kriittisen tilanteen.


Keväästä 2020 Rebane totesi, että se yllätti varmasti kaikki, myös heidät. "Näimme, miten kriittisesti tilanne vaikutti joihinkin suurimpiin asiakkaisiimme, saimme myös itse osamme. Tarjosimme joustavasti uusia palveluita, jatkoimme strategioidemme toteuttamista tilanteesta huolimatta, olemme hieman muuttaneet painopisteitämme, keskitymme enemmän konkreettisiin palveluihin. Nyt tuntuu siltä, että se on tuottanut hedelmää. Emme ole menettäneet asiakkaita, vaan sen sijaan olemme saaneet uusia asiakkaita ja lisää on tulossa", totesi johtaja.

 "Reagointinopeus on ollut varmasti tärkeää - miten nopeasti ja sujuvasti on pystytty organisoimaan etätyömuoto."  


 Kaire Rebane, Leinonen OÜ:n toimitusjohtaja

 


Koko sektorin osalta Rebane totesi, että reagointinopeus on ollut varmasti tärkeää - miten nopeasti ja sujuvasti on pystytty organisoimaan etätyömuoto - se on varmasti mahdollistanut saumattoman palvelun tarjoamista.

 

"Asiakassalkku merkitsee paljon. Jos joku suuri asiakas kärsi koronakriisin aiheuttamasta tilanteesta, on sillä varmasti suuri vaikutus myös häntä palvelevaan kirjanpitoyritykseen. Pienempien asiakkaiden muutoksilla ei ole niin suurta vaikutusta. Tilikauden myöhempi määräaika ei aiheuttanut meille palveluntarjoajan roolissa isompia ongelmia", hän sanoi.

 

Sana "muutos" on koko Leinosen tiimissä päivittäisessä käytössä. "Koko tiimi toimii aktiivisesti palveluprosessien ja laadun yhdenmukaistamisen parissa ja pyrimme parempaan yhteistyöhön. Koska olemme yksi kolmesta suurimmasta toimistosta ryhmässä, osallistumme myös muiden maiden kehityshankkeisiin. Investoimme ja kehitämme jatkuvasti omaa teknologiapohjaamme sekä hallinnon että perustyön osalta. Taitojemme ja teknisten ratkaisujemme ansiosta myös asiakkaamme saavat joustavampia mahdollisuuksia päivittäisten toimintojensa järjestämiseen", kertoi Rebane.

 

Kysymykseen, suunnitellaanko tulevalle vuodelle merkittäviä muutoksia, Rebane vastasi, että vaikka tilanne tänään on erilainen kuin ennen, ja muutoksia yritysten toimintakentässä on tapahtunut ja on vielä tapahtumassa, he ovat valmiita siirtymään kohti seuraavia tavoitteita. "Nykyiset kehitys- ja kasvusuunnitelmat jatkuvat varmasti. Haluaisin uskoa, että vuoden 2021 ensimmäinen ja toinen neljännes ovat matalasuhdannetta, jatkon suhteen olen positiivisin mielin", sanoi johtaja.

 

Leinonen paransi kannattavuuttaan


Vuonna 2019 Leinonen OÜ ansaitsi 2,26 miljoonan euron liikevaihdolla 0,36 miljoonaa euroa liikevoittoa. Edelliseen vuoteen verrattuna myyntituotot kasvoivat 13,58 % ja liikevoiton tuottavuus oli 15,94 %, vuotuinen kasvu 2,45 prosenttiyksikköä.

 

Yritys on tarjonnut kirjanpito-, palkanlaskenta- ja laskentatoimen tarkastuspalveluita Suomessa yli kymmenen vuotta. Yrityksen vero- ja lainopillinen neuvonta on suureksi avuksi sekä asiakkaille että myös talon ulkopuolelta tuleville.Kaikki tarvittavat kysymykset, jotka liittyvät yrityksen verotukseen tai juridisiin kysymyksiin, sopimuksiin, liitoksiin, jakautumiseen, työriidoissa edustamiseen, saavat ratkaisun.18.12.20


Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

15

Aug

MIKSI KIRJANPITÄJÄ KYSYY SITÄ - KIRJANPITÄJÄT JA RAHANPESUN...

13

Jun

Henkilöstövirkailija ei lomaile kesällä, eli millaisen työmäärän 1....

Take contact

Email again:
Services