Oikeudelliset Palvelut

Vaikka meillä ei ole omaa lakitiimiä Norjassa, voimme opastaa sinua useiden yleisten oikeudellisten kysymysten suhteen. Monimutkaisemmissa tapauksissa ohjaamme sinut luotettavan paikallisen asianajotoimiston puoleen.

Oikeudelliset palvelut Norjassa

Yrityksen perustamiseen liittyy aina oikeudellisia kysymyksiä. Yrityksen perustaminen ulkomaisille markkinoille lisää oikeudellisia kysymyksiä moninkertaisesti. On erittäin tärkeää, että oikeudelliset neuvonantajat ovat kokeneita. Heillä on oltava todistettavaa kokemusta ulkomaalaisomisteisten yritysten etujen menestyksekkäästä edustamisesta ja heidän tulee tarjota monipuolisia palveluja, joilla yrityksen turva varmistetaan kaikissa tilanteissa. Leinonen ymmärtää oikeudellisten palvelujen merkityksen Norjassa ja auttaa saamaan edustuksen, jota tarvitaan täällä menestymiseen.

Miksi ulkomaiset yritykset tarvitsevat asiantuntevia oikeudellisia palveluja Norjassa

Edustuston, osakeyhtiön, tuotantolaitoksen tai muun liiketoimintayksikön perustaminen mihin tahansa ulkomaille aiheuttaa odottamattomia oikeudellisia ongelmia. Siksi on ratkaisevan tärkeää hankkia oikeudellinen edustaja, joka pystyy toimimaan määrätietoisena asianajajana. Seuraavassa annamme lisää syitä, miksi ulkomaisessa omistuksessa olevat yritykset tarvitsevat asiantuntevia oikeudellisia palveluja Norjassa:

  • tärkeiden maahanmuuttoasioiden käsittelyn helpottaminen
  • tärkeän verotunnisteen hankinnan helpottaminen
  • sopimusneuvottelut paikallisten toimittajien ja tuottajien kanssa
  • toimisto-, tuotanto- tai myymälätilojen vuokrasopimusneuvottelut
  • tehokas edustus mahdollisissa oikeuskäsittelyissä
  • yrityksen omaisuuden hankinnan tai selvitystilaan asettamisen valvonta
  • yrityksen etujen edustaminen työriidoissa
  • GDPR-sääntöjen ja -määräysten noudattamisen varmistaminen

Ulkomaisilla markkinoilla liiketoimintaa harjoitettaessa voi ilmetä monenlaisia oikeudellisia kysymyksiä. Ne vaihtelevat kiinteistö-, työ- ja vero-oikeudesta, kansainvälisestä liike-elämän oikeudesta, teollis- ja tekijänoikeuksista moniin muihin kysymyksiin. Jos norjalaiset lakimiehesi eivät pysty vastaamaan näihin haasteisiin, yrityksesi voi joutua kohtalokkaaseen tilanteeseen ennen kuin se ehtii edes aloittaa toimintansa.

Voimme auttaa

Kaikki vaatimukset täyttävän asianajotoimiston löytäminen Norjassa voi olla yksi hankalimmista tehtävistä, kun olet perustamassa yritystä Norjaan. Leinosen Norjan lakimiestyöryhmä pystyy hoitamaan monet rutiinitehtävät puolestasi. Voimme myös suositella sinulle todistettavasti luotettavaa paikallista edustajaa, joka auttaa sinua yrityksesi lainopillisessa suojaamisessa.

Ota yhteyttä Leinoseen

Kun perustaa yritystä Norjaan, voi tehdä kaiken näennäisesti oikein, mutta jos ei heti alusta lähtien käytä tehokasta oikeudellista edustajaa, avaa yrityksensä ovet ongelmille. Älä anna sen tapahtua. Ota yhteyttä Leinoseen jo tänään.

Ota yhteyttä

    + 47 919 05 058