Luotettavat, asiakaslähtöiset yrityspalvelut Norjassa

Norja ei kuulu Euroopan Unioniin, mikä voi tehdä yrityksen perustamisesta haastavampaa. Tässä kohtaa Leinonen astuu kuvaan. Olemme menestyksekkäästi auttaneet ulkomaisia yrityksiä Norjan markkinoille jo lähes vuosikymmenen ajan.

Seppo Hämäläinen

Leinonen Group CEO

Olen johtanut Leinonen Groupin sitoutunutta tiimiä yhtiön CEO:na vuodesta 2016. 31-vuotisen taipaleemme aikana olemme kasvaneet tasaisesti nykyiseksi 12 maata, yli 1200 asiakkaan ja yli 230 työntekijää kattavaksi yhtiöksi. Menestyksemme kulmakivenä on visiomme, jonka mukaan fokuksemme on luoda loistava työpaikka työntekijöillemme, erinomainen asiakaskokemus asiakkaillemme, vakaa ja luotettava tuotantoympäristö ja katsoa tulevaisuuteen pitkällä tähtäimellä.

Me olemme täällä jäädäksemme, ja siksi rakennamme ratkaisumme tähtäämään myös pitkälle tulevaisuuteen ja panostamme jatkuvaan kehitykseen – olemaan joka päivä eilistä parempia. Palkkauksessa panostamme paljon löytääksemme meille oikeat ihmiset jotta sitoutuminen on molemmin puolesta ja voimme antaa asiakkaillemme kaiken sen avun joita he tarvitsevat. Meille on tärkeätä tarjota mutkaton ja asiakkaalle kannattava kokemus.

Meistä

Leinosen tiimillä on yksityiskohtaista tietoa sekä kokemusta liiketoiminnasta Norjassa. Asiantuntijamme tuntevat sekä Norjan verojärjestelmän että kirjanpitosäännökset perusteellisesti yksityiskohtia myöten. Lyhyesti sanottuna palvelumme antavat yrityksellesi parhaat mahdollisuudet menestyä Norjan markkinoilla.

Norja on ehdottomasti yritysmyönteinen maa, mutta maan yrityskulttuurille ominaisia tapoja on kunnioitettava. Norjassa pitkän aikavälin menestystä toivovat ulkomaiset yritykset hyötyisivätkin ehdottomasti paikallisesta kumppanista, joka voi auttaa välttämään erilaisia ongelmia.

Leinosen missio

Meidän tehtävämme on tehdä sinun työstäsi helpompaa. Ulkoista uuteen markkinalanseeraukseen liittyvät hankalat tehtävät meille. Paikallisten lakien ja säännösten kanssa painimisen sijaan voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Norjan kaltaisessa maassa on tärkeää pitää asiat mahdollisimman yksinkertaisina, ja se on myös meidän toimintamme johtoajatus. Leinosen palvelut ovat suoraviivaisia, lähestymistapa avoin ja avulias ja tulokset poikkeuksetta paikallisten säännösten mukaisia. Siten byrokratia hoituu helposti, kun itse keskityt niihin toimintoihin, jotka tukevat yrityksesi kasvua.

9

Tiimimme Norjassa on auttanut asiakkaita jo 9 vuoden ajan

15

työntekijää

1

Keskeinen sijainti Oslossa

LEINOSEN ARVOT

Korkeat eettiset standardit

Meille lakien, säädösten ja kaikkien solmittujen sopimusten noudattaminen on äärimmäisen tärkeää. Teemme aina yhteistyötä sellaisten henkilöiden ja organisaatioiden kanssa, jotka toimivat samojen periaatteiden mukaisesti.

Luotettavuus

Asiakas keskiössä

Innokas kehittymään

Loistavat tekijät

Ota yhteyttä

Yrityksen perustamiseen Norjaan liittyy erityisiä haasteita, joita et kohtaa muissa maissa. Leinosen palvelujen ansiosta voit näiden haasteiden setvimisen sijaan keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Jos haluat lisätietoja Leinosen palveluista Norjassa, ota meihin yhteyttä verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Joku ammattitaitoisista tiimimme jäsenistä ottaa sinuun mitä pikimmiten yhteyttä ja järjestää virtuaalitapaamisen.

    Etsitkö palvelua toisesta maasta?