Verotus

Teemme yhteistyötä paikallisten verotusasiantuntijoiden kanssa, joilta saat tarvittaessa täsmällisiä neuvoja Norjan verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Norjan veropalvelut

Kun perustaa ulkomaalaisomisteista yritystä mihin tahansa maahan, on otettava huomioon monia tärkeitä seikkoja. Tarvitaan ensiluokkaista kirjanpitoa, apua tarvittavien viisumien ja työlupien hankkimisessa, asiantuntevaa oikeudellista edustusta ja apua verotuksen noudattamisessa. Leinonen ymmärtää, miten arvokasta luotettavan verokonsultin löytäminen Norjassa on. Olemme yli kolmen vuosikymmenen ajan auttaneet ulkomaalaisomisteisia yrityksiä luomaan jalansijaa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopan maissa. Leinonen on oikea kumppani opastamaan yritystä Norjan säännösviidakossa.

Kokeneen verokonsultin edut Norjassa

Norjan hallitus on kiinnostunut ulkomaisista investoinneista. Maassa toimii tällä hetkellä noin 7400 ulkomaisessa omistuksessa olevaa yritystä, jotka työllistävät useita kymmeniä tuhansia Norjan kansalaisia. Puhumme maasta, jonka kokonaisväestö on alle puolet Lontoon väestöstä.

Norjalaiset eivät kuitenkaan avaa oviaan kenelle tahansa. He odottavat, että täällä liiketoimintaa harjoittavat yritykset ovat vastuullisia yrityskansalaisia ja täyttävät Norjan verohallinnon (NTA) odotukset. Onnistut, kun otat heti aluksi yhteyttä pätevään verokonsulttiin Norjassa. Laadukkaalla veroneuvonnalla on monia etuja, joihin kuuluu muun muassa:

  • tehokkaan verostrategia laatiminen
  • mielenrauha siitä, että NTA:n odotukset täyttyvät
  • tieto siitä, että ei maksa kruunuakaan ylimääräistä
  • luotettavaa neuvontaa monissa tärkeissä verokysymyksissä
  • asiantuntija-apua arvonlisäverotuksen, tuloverotuksen, yritysverotuksen ja muiden asioiden osalta
  • ensiluokkainen asiakaspalvelu ympäri vuoden
  • toimintakelpoinen näkemys yrityksesi taloudesta

Verotuksen noudattamisesta ei voi neuvotella. Jos suunnitelmissa on ulkomaisessa omistuksessa olevan yrityksen perustaminen Norjaan, luotettava verokonsultti on tarpeen heti yrityksen perustamisprosessista lähtien. Leinosen tiimi on tässä prosessissa mielellään avuksi.

Ota yhteyttä Leinoseen

Norjan toimistomme jäsenet tekevät yhteistyötä hyväksi todettujen paikallisten verokonsulttien verkoston kanssa. He ohjaavat sinut yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan verokonsultin luo. Se on vain yksi monista palveluista, joita tarjoamme Norjan markkinoille haluaville ulkomaisille sijoittajille. Jos haluat lisätietoja koko palveluvalikoimastamme, ota yhteyttä Leinosen Norjan tiimiin jo tänään.

Ota yhteyttä

    + 47 919 05 058