Ammattimaiset ulkoistuspalvelut Norjassa

Leinosella on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja lähes vuosikymmenen kokemus Norjan markkinoilta.

Olipa kyseessä sitten yksityisyrittäjä, jolla on erinomainen liiketoimintaidea tai jo vakiintuneempi yritys, Leinonen voi sujuvoittaa prosessia ja auttaa varmistamaan pitkän aikavälin menestyksen Norjassa.

Ulkoistamalla liiketoiminnan kansainvälistymiseen liittyvät prosessit meille voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Kuulostaako Norjan kirjanpito- ja verojärjestelmien mitä pienimpien yksityiskohtien opettelu haastavalta? Me huolehdimme mielellämme näistä prosesseista puolestasi, jolloin voit keskittyä esimerkiksi yrityksesi kasvustrategiaan.

Palvelut

Kirjanpito

Leinosen Norjan toimisto tarjoaa täysimittaiset kirjanpitopalvelut. Noudatamme paikallisia säännöksiä tarkkaan, mikä ei tosin ole ihan niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Norjan kirjanpitosäännökset muuttuvat nimittäin tunnetusti usein. Varmistamme myös, että yrityksesi noudattaa kaikkia raportointia koskevia säädöksiä.

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on Norjassa monimutkaisempaa kuin monissa muissa Euroopan maissa. Palkanlaskennassa ei saisi koskaan tapahtua virheitä, mutta siitä tekevät haasteellista jokaisen maan omat, erityiset säännökset. Siksi suosittelemmekin kääntymään tässä asiassa asiantuntijan puoleen. Ulkoistamalla palkanlaskennan Leinosen tiimille voit olla varma, että prosessi sujuu kaikkien paikallisten säännösten mukaisesti. Olipa kyse sitten vähennyksistä, palkkakuiteista tai automaattisista pankkitalletuksista, olemme mielellämme avuksi.

Palkanlaskenta

Yhtiön Perustaminen

On erityisen tärkeää, että kaikki yrityksen perustamiseen liittyvät lomakkeet täytetään oikein ja että kaikkia prosesseja noudatetaan Norjan viranomaisten vaatimusten mukaisesti. Norjan viranomaiset noudattavat omia tapojansa, joiden tunteminen on kriittisen tärkeää näillä markkinoilla menestyäkseen. Leinonen auttaa varmistamaan, että yrityksesi perustaminen Norjaan sujuu ongelmitta.

Yhtiön Perustaminen

Yritysjohdon Raportit

Taataksesi parhaat mahdolliset edellytykset yrityksesi menestykselle Norjassa, tarvitset tarkat ja ajantasaiset tiedot sen taloudellisesta tilanteesta. Johdon raportointipalvelumme auttaa sinua tunnistamaan, mikä toimii ja mikä ei. Lisäksi saat tarkempia liiketoimintaennusteita.

Yritysjohdon Raportit

Oikeudelliset Palvelut

Vaikka meillä ei ole omaa lakitiimiä Norjassa, voimme opastaa sinua useiden yleisten oikeudellisten kysymysten suhteen. Monimutkaisemmissa tapauksissa ohjaamme sinut luotettavan paikallisen asianajotoimiston puoleen.

Oikeudelliset Palvelut

Verotus

Teemme yhteistyötä paikallisten verotusasiantuntijoiden kanssa, joilta saat tarvittaessa täsmällisiä neuvoja Norjan verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Verotus
Ota yhteyttä

Varmuutta ja selkeyttä yrityksesi kansainvälistymiseen

ENNEN YHTIÖN PERUSTAMISTA

Halusitpa sitten perustaa kiinteän toimipaikan, osakeyhtiön tai muunlaisen liiketoimintayksikön, voimme päättää asiasta yhdessä. Otamme huomioon myös liiketoimintasuunnitelmasi ja muut tekijät, jotka hyödyttävät yritystäsi eniten.

TOIMIPAIKKA

Avustamme sinua yrityksen perustamisessa, pankkitilin avaamisessa, paikallisten sähköisten hakemusten täyttämisessä sekä muissa yritystoiminnan aloittamiseen liittyvissä tehtävissä.

YRITYKSEN PERUSTAMINEN

Autamme sinua laatimaan Norjan lainsäädäntöä tarkasti noudattavat työsopimukset. Henkilöstön palkkaaminen, toimiston perustaminen tai varaston vuokraaminen helpottuu luotettavien kumppaneidemme avulla.

LIIKETOIMINNAN PYÖRITTÄMINEN

Me huolehdimme yrityksesi kirjanpidosta paikallisten säännösten mukaan. Autamme sinua myös varmistamaan, että palkanlaskennassa noudatetaan paikallisia säädöksiä.

KASVU JA KEHITYS

Leinoselta saat luotettavat kirjanpito-, verotus-, palkanlaskenta- ja lakipalvelut, olipa kyse sitten uusille markkinoille laajentumisesta tai selvitystilamenettelyistä.

Ota yhteyttä

Leinosen ammattitaitoisella henkilökunnalla on usean vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta Norjassa ja yritysten auttamisesta tälle uudelle markkina-alueelle. Keskeisten liiketoimintaprosessien ulkoistaminen Leinoselle varmistaa, että yrityksesi voi reagoida nopeasti ja tehokkaasti muutoksiin Norjan markkinoilla. Ota yhteyttä jo tänään.

Ota yhteyttä