Leinonen Norja: Kirjanpito, palkanlaskenta ja muut palvelut

Jos jo pyörität yritystä Norjassa tai suunnittelet yrityksen perustamista, Leinosen asiantuntevien palveluiden avulla voit tehostaa liiketoimintaasi ja keskittyä esimerkiksi tuotekehitykseen tai tehokkaan kasvustrategian luomiseen.

Miksi valita meidät

Asiakkaamme arvostavat paikallista asiantuntemustamme sekä norjalaisten kirjanpitostandardien perusteellista tuntemusta. Yhtiön perustamiseen uudessa maassa liittyy paljon paikallistuntemusta vaativia prosesseja, jotka Leinonen tuntee perusteellisesti. Lisäksi ulkoistamalla palkanlaskentapalvelut meille voit olla varma, että tämä tärkeä prosessi hoidetaan huolella.

10

vuotta Norjassa

12

TYÖNTEKIJÄÄ

1

KESKEINEN SIJAINTI OSLOSSA

Tietoa Norjan toimistostamme

  • 10 vuotta Norjassa
  • 12 työntekijää
  • Keskeinen sijainti Oslossa
  • Vankka kansainvälinen asiantuntemus
  • Työntekijät puhuvat norjaa, englantia, venäjää, latviaa, puolaa, arabiaa ja ranskaa

Kansainvälinen liiketoiminta voi olla todella tuottoisaa, mutta siihen voi myös liittyä ongelmia. Toiminta uudessa maassa edellyttää uusien lakien ja säännösten nopeaa omaksumista. Nämä lait liittyvät läheisesti myös henkilöstöhallintaan, joten panokset ovat kovat.

Leinonen on auttanut yrityksiä saamaan jalansijaa ja menestymään Norjan markkinoilla vuodesta 2013 lähtien. Välty uusien ja aikaa vievien prosessien opettelulta, kun voit helposti ulkoistaa nämä tehtävät meille.

Toimintamme perustuu laadukkaisiin ja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityihin palveluihin, ammattimaiseen viestintään sekä luotettavuuteen. Kun valitset Leinosen, voit olla varma vakaasta ja pitkäaikaisesta yhteistyökumppanista, joka tukee yrityksesi toimintaa Norjassa.

Ota yhteyttä

Etuja

Tässä on muutamia muita syitä, miksi niin monet yritykset ulkoistavat keskeiset prosessit Leinoselle Norjassa:

Luotettavuus

Kun ulkoistat kirjanpidon, palkanlaskennan ja muut palvelut Leinoselle, voit olla varma, että kaikki tehdään paikallisten lakien, asetusten ja kirjanpitosäädösten mukaisesti. Kun vastaamme yrityksesi kirjanpidosta, vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Ajansäästö

Oman kirjanpito-osaston perustaminen sekä paikallisten säännösten ja standardien opettelu voi olla turhauttava prosessi. Ulkoistamalla kirjanpidon Leinoselle yrityksesi voi sen sijaan toimia tehokkaasti ja tuloksellisesti jo heti alusta lähtien.

Joustavuus

Joustavuus on yksi yritysten ominaisuuksista, joka vaikuttaa merkittävästi kilpailukykyyn. Kun valitset Leinosen hoitamaan keskeisiä liiketoimintaprosesseja, yrityksesi toimii tehokkaasti ja voit reagoida markkinoiden muutoksiin nopeasti. Se on kilpailuetu, josta useimmat yritykset voivat vain haaveilla.

Ota yhteyttä
Etsitkö palvelua toisesta maasta?

Palvelut

Reassure your expanding operations will be manageable and profitable

Our network of highly trained and experienced accountants and lawyers in different countries will support your company on an ongoing basis while minimizing your cost.

Kysy lisää

Our network of highly trained and experienced accountants and lawyers in different countries will support your company on an ongoing basis while minimizing your cost.

01

Contact

If you would like to make your Norwegian enterprise more efficient and productive, get in touch with the team at Leinonen by filling out the contact form on our website.

02

Lets Talk

Someone will get back to you presently to set up a virtual meeting. During that meeting, we will learn more about your business and formulate a proposal regarding which of our services will be right for you.

03

Offer

Once we have all the necessary information, we will present you with a no-obligation offer for your request.

Recent Posts

toukokuu 17, 2023

PITÄISIKÖ KIRJANPITÄJÄN SIJAITA SAMALLA PAIKKAKUNNALLA?

Ryppyiset kuitit ja niiden kuljettaminen kirjanpitäjälle jäivät historiaan. Nykyään info kulkee digitaalisesti bitteinä, ja iso osa infosta siirtyy automaattisesti ohjelmistoomme. Aikaisemmin kirjanpitäjä valittiin sillä perusteella,…

Jatka lukemista
helmikuu 7, 2023

TYÖNANTAJALLE YLIMÄÄRÄINEN SOSIAALIMAKSU, JOS TULOT OVAT YLI 750 000

Kun työntekijän vuositulot ovat yli 750 000 Norjan kruunua, työnantajan on maksettava 750 000 Norjan kruunun ylittävälle summalle 5 % enemmän sosiaalimaksua. Pohjoisilla alueilla, joilla…

Jatka lukemista
tammikuu 11, 2023

YRITYSTOIMINTA NORJASSA

YRITYKSEN PERUSTAMINEN Ennen yritystoiminnan aloittamista Norjassa valitaan yhtiömuoto. Yhtiömuoto vaikuttaa yrityksen kaikkeen toimintaan, kuten veroraportointiin. Yhtiömuotoa valittaessa yrittäjien tulisikin valita yhtiömuoto yrityksen tavoitteiden mukaan. Hyvin…

Jatka lukemista

Ota yhteyttä

Käytä lomaketta kyselyn lähettämiseen.

    Etsitkö palvelua toisesta maasta?