Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on Norjassa monimutkaisempaa kuin monissa muissa Euroopan maissa. Palkanlaskennassa ei saisi koskaan tapahtua virheitä, mutta siitä tekevät haasteellista jokaisen maan omat, erityiset säännökset. Siksi suosittelemmekin kääntymään tässä asiassa asiantuntijan puoleen. Ulkoistamalla palkanlaskennan Leinosen tiimille voit olla varma, että prosessi sujuu kaikkien paikallisten säännösten mukaisesti. Olipa kyse sitten vähennyksistä, palkkakuiteista tai automaattisista pankkitalletuksista, olemme mielellämme avuksi.

Palkanlaskennan palvelut Norjassa

Työntekijät eivät ole iloisia palkassaan olevasta virheestä. Ja vaikka virhe olisikin ollut kirjanpito-osaston viaton virhe, he saattavat alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Leinonen tarjoaa Norjassa palkanlaskennan hallinnointipalveluja, joiden avulla palkanlaskennan virheet eliminoidaan ja työntekijöiden luottamus säilytetään.

Palkanlaskennan hallinnoinnin ulkoistamisen edut Norjassa

Ihmiset työskentelevät rahan ja etujen eteen. Siitä on tietenkin hyötyä, jos he myös nauttivat työstään. Useimmille ihmisille tärkein syy työnteolle on kuitenkin se, että he pystyvät maksamaan asuntolainansa, ruokkimaan lapsensa ja lähtemään lomalle. Kun heidän palkkalaskelmissaan on virheitä, he todennäköisesti syyttävät työnantajaansa eivätkä unohda asiaa vähään aikaan.

Norjalaisen yrityksen palkanlaskennan hallinnoinnin ulkoistaminen Leinoselle vahvistaa prosessin eheyttä ja tarjoaa myös monia muita etuja, kuten:

  • Läpinäkyvyys: avoimuus on kaiken toimintamme ydin.
  • Luottamuksellisuus: yrityksen luottamukselliset tiedot pysyvät luottamuksellisina.
  • Tarkkuus: tuloverot, sosiaaliverot ja muut verot kirjataan oikein.
  • Helppo viestintä: Norjan toimistomme työntekijät ovat kielitaitoisia.
  • Luotettavuus: palkanlaskenta on aina valmis ajallaan.
  • Työyhteisön harmonia: luotettava palkanlaskentapalvelu luo tyytyväisiä työntekijöitä.
  • Parempi tuottavuus: tyytyväiset työntekijät tekevät enemmän töitä.
  • Ensiluokkainen asiakaspalvelu: Leinonen on aina puhelinsoiton päässä.

Ota yhteyttä Leinoseen

Palkanlaskentaan liittyy monia seikkoja, kuten vähimmäispalkkavaatimukset, vanhenpainvapaat, sairausloma, henkilökohtainen tulovero, kansallinen vakuutusjärjestelmä ja paljon muuta. Keskisuurissa ja suurissa yrityksissä nämä seikat voivat olla liian vaikeita yrityksen sisäiselle henkilöstölle.

Leinosella on parempi ratkaisu. Palkanlaskennan hallinnointipalvelujemme avulla ulkomaisessa omistuksessa olevat yritykset luovat työyhteisöön sopusointuisen ilmapiirin ja säästää samalla rahaa. Älä enää menetä avainhenkilöstöä palkanlaskennan virheiden vuoksi. Keskustele Leinosen tiimin kanssa ja kysy palkanlaskennan hallinnoinnista Norjassa.

Ota yhteyttä

    + 47 919 05 058