Yhtiön Perustaminen

On erityisen tärkeää, että kaikki yrityksen perustamiseen liittyvät lomakkeet täytetään oikein ja että kaikkia prosesseja noudatetaan Norjan viranomaisten vaatimusten mukaisesti. Norjan viranomaiset noudattavat omia tapojansa, joiden tunteminen on kriittisen tärkeää näillä markkinoilla menestyäkseen. Leinonen auttaa varmistamaan, että yrityksesi perustaminen Norjaan sujuu ongelmitta.

Yhtiön perustaminen Norjassa

Jos liiketoimintasuunnitelma edellyttää yhtiön perustamista Norjaan, sitä ei tarvitse tehdä yksin. Leinonen on auttanut yrityksiä saamaan jalansijaa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa jo yli 30 vuoden ajan. Olemme tarjonneet käytännönläheistä apua kaikessa aina viisumien hankkimisesta tilojen vuokraamiseen. Helpotamme Norjan markkinoille astumista ja teemme siitä paljon odotettua nopeampaa ja yksinkertaisempaa.

Leinosen tarjoamat edut

Ulkomaalaisomisteisen yrityksen perustaminen Norjaan on helpottunut viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana. Siitä huolimatta yksin yrittävät ovat huomanneet, että ”helpompaa” ei aina ole sama asia kuin ”helppoa”. Norjalaisilla on oma toimintatapansa ja byrokratiansa, joita on kunnioitettava. Onneksi Leinosen tiimi on täällä auttamassa. Ymmärrämme kaikki näkökohdat, jotka liittyvät yhtiön perustamiseen Norjassa. Tiimimme kanssa työskentelyn edut ovat moninaiset, ja niihin kuuluvat:

  • Kustannustehokkuus: säästämme aikaasi ja rahaasi välttämällä sudenkuopat, joiden uhriksi muut joutuvat.
  • Luotettavuus: asiakkaamme voivat luottaa siihen, että neuvojamme kannattaa kuunnella.
  • Paikallinen asiantuntemus: olemme auttaneet yrityksiä tässä Eurooppan osassa jo yli 30 vuoden ajan.
  • Saavutettavuus: emme ole tuhansien kilometrien päässä, Olemme luotettava kumppanisi Norjassa.
  • Nopeus: Vältämme harha-askeleet, joita tapahtuu väistämättä niille, jotka eivät tunne Norjaa.
  • Avaimet käteen -palvelu: olemme kanssasi ensimmäisestä päivästä aina avajaispäivään asti.

Luota Leinosen tiimiin

Jopa Norjan kaltaisessa yritysmyönteisessä maassa yhtiön perustamiseen saattaa liittyä ongelmia. Yhtiön perustamisesta norjalaisen verotunnistenumeron hankkimiseen, pankkitilin avaamiseen ja kirjanpitovelvoitteiden täyttämiseen liittyy lukemattomia seikkoja, jotka on käsiteltävä ja hoidettava tehokkaasti. Leinonen auttaa hoitamaan kaiken asianmukaisesti, jotta yrityksesi lepää vankalla pohjalla.

Keskustele Leinosen kanssa

Keskustele Leinosen tiimin kanssa ennen kuin ryhdyt perustamaan yhtiötä Norjaan. Olemme auttaneet yrittäjiä ja ulkomaalaisia yrityksiä laajentamaan Pohjois-Eurooppaan jo yli 30 vuoden ajan. Ystävälliset ja asiantuntevat norjalaiset tiimimme jäsenet puhuvat kieltäsi ja ymmärtävät huolenaiheesi. He tietävät tarkalleen, mitä tehdä prosessin jokaisessa vaiheessa, jotta yrityksesi pääsee alkuun oikealla jalalla.

Ota yhteyttä

    + 47 919 05 058