Kirjanpito

Leinosen Norjan toimisto tarjoaa täysimittaiset kirjanpitopalvelut. Noudatamme paikallisia säännöksiä tarkkaan, mikä ei tosin ole ihan niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Norjan kirjanpitosäännökset muuttuvat nimittäin tunnetusti usein. Varmistamme myös, että yrityksesi noudattaa kaikkia raportointia koskevia säädöksiä.

Kirjanpitopalvelut Norjassa

Norjassa kaikkien keskisuurten ja suurten yritysten on täytettävä Norjan verohallinnon edellyttämät kirjanpito- ja tilinpäätösvelvoitteet. Niiden on myös jätettävä vuositilinpäätös, joka on kaikkien organisaatiosta kiinnostuneiden, myös tulevien työntekijöiden ja mahdollisten sijoittajien, saatavilla. Lisäksi kirjanpidon on oltava EU:n vahvistamien IFRS-standardien mukaista. Emoyrityksen rakenteesta riippuen ulkomaisessa omistuksessa olevien yritysten on ehkä myös toimitettava ulkomaiset tilinpäätökset. On siis tärkeää, että yritys saa Norjassa asiantuntevaa kirjanpitopalvelua.

Kirjanpidon ulkoistamisen järkevyys

Norjallakin on omat kirjanpitokäytäntöjä koskevat sääntönsä ja määräyksensä, joiden tarkoitus on edistää talouden läpinäkyvyyttä. Tämä tarkoittaa, että ulkomaisessa omistuksessa olevien yritysten kannattaa harkita tarkkaan, haluavatko ne hoitaa kirjanpitonsa itse.

Leinosen Norjan kirjanpitopalveluiden edut

Leinosella on yli 30 vuoden kokemus ulkomaisessa omistuksessa olevien yritysten auttamisesta Pohjois-Euroopassa. Tehtävämme on auttaa ulkomaisten yritysten omistajia erilaisissa liiketoimintaprosesseissa, kuten kirjanpidossa, jotka voidaan ulkoistamalla suorittaa kustannustehokkaammin.

On monia hyviä syitä, miksi kirjanpidon ulkoistamista Leinoselle kannattaa harkita:

  • kirjanpitopalvelumme räätälöidään asiakkaamme tarpeiden mukaan
  • työmme on täysin IFRS-standardien mukaista
  • kuten Norjan hallituksenkin toiminta, myös meidän toimintamme on läpinäkyvää
  • kirjanpitopalvelumme auttavat tunnistamaan ja poistamaan hukkaa
  • tarkka kirjanpito auttaa tehokkaamman kasvustrategian luomisessa
  • luottamukselliset yritystiedot pysyvät luottamuksellisina
  • norjalaisen toiminnan tehokkuus kasvaa
  • säästyneet varat voi sijoittaa uudelleen yritykseen

Ota yhteyttä Leinoseen ja kuule lisää asiantuntevista kirjanpitopalveluista

Norjassa kirjanpito ei ole yhtä yksinkertaista ja suoraviivaista kuin monissa muissa EU-maissa. Jo pelkästään tästä syystä kirjanpidon ulkoistamista Leinoselle kannattaa harkita. Meillä on laaja kokemus ja voimme varmistaa, että ulkomaisessa omistuksessa olevalla yritykselläsi on parhaat mahdollisuudet vakiintua Norjan markkinoille.

Kielitaitoisen ja asiantuntevan henkilökuntamme kanssa on helppo työskennellä. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja käsittelevät mahdolliset huolenaiheesi. Älä tuhlaa enää aikaa ja rahaa yrittämällä hoitaa kirjanpitosi talon sisällä. Ota yhteyttä Leinoseen.

Ota yhteyttä

    + 47 919 05 058