Vår erfarenhet inom redovisning och löneförvaltning sträcker sig över 25 år. Idag har vi 12 kontor i 11 länder med 200 redovisningspersonal passionerad om sitt arbete.

Finländarna har alltid varit ärliga, uppriktiga och de syftar till maximal integritet. Ovannämnda värden är också grunden för Leinonen. Individuella behoven hos våra kunder är lika viktiga för oss som deras ekonomiska förvaltning. Att jobba med oss är enkelt och vi är alltid glada att gå litet längre.

Vi anser att vår viktigaste styrka är omfattande kunskap och kompetens inom gränsöverskridande verksamhet och verksamhet på utländska marknader. Vår portfölj består huvudsakligen av utländska bolags dotterbolag som är verksamma i ett eller flera av de länder som omfattas av vår verksamhet. Vi kan med stolthet säga att vi är experter att vända sig till när det gäller särskilda egenskaper och skillnader i administrativa och affärsmiljöer mellan olika länder. Vi kommer att svara på de frågor som du inte visste att du hade.

Vi är flexibla och våra kunder kommer alltid först. Oavsett om du behöver etablera ditt företag utomlands, förbättra din bokföring eller ekonomi och löneförvaltning, är vi här för dig. Hur gör vi det? Antigen lokalt eller genom ett internt ERP-system.

leinonen partners contact country map leinonen partners contact country map

Tjänster

     

Bokföring

Vi tror på synergi. Våra revisorer jobbar i samarbete med ditt team för att säkerställa att all bokföringsinformation uppfyller lokala och internationella standarder. Vi håller er borta från skattemässiga frågor så ni kan koncentrera er på att utveckla er verksamhet medan vi hanterar företagets rutinmässiga ekonomiska administration. Vi är en flexibel, kundorienterad och pålitlig partner.

Lönehantering

Pengar är en känslig fråga och hantering av löner av de anställda bör alltid hanteras med största omsorg, självförtroende och punktlighet. Lönehantering i Leinonen utförs av experter som alltid är uppdaterade med de senaste ändringarna i den lokala lagstiftningen.

Lönehantering innebär besvärande och ständiga föränderliga aktiviteter, dvs. tillämpning av arbetslagar, övervakning av lokala krav, förberedande av kontrakt och underhåll av anställningsregister. Med Leinonen behöver nu inte göra dessa, vi gör det för er.

Övriga finansiella tjänster

Varje företag måste ta hand om sina affärstransaktioner, men lokala myndigheter kräver ofta specifika förfaranden på vissa villkor. Ditt lokala Leinonen-kontor är glad att ta över alla dessa besvärande och tidskrävande operationer.

Allmänna administrationstjänster på Leinonen gör verksamheten bekvämare för dig att hantera. På begäran kan vi företräda dig framför myndigheterna, arkivera bokföringsmaterial och tillhandahålla en juridisk postadress eller posthanteringstjänst.

Förvaltningsrapportering

Alla ledningsbeslut bör baseras på ett exakt system för förvaltningsrapportering. Professionell, högkvalitativ och exakt bokföring är den solida grunden för förvaltningsbokföring.

Vi tillhandahåller exakta förvaltningsrapporter, interna kontroller, stödjer dig i budgetering och ad hoc-rapportering om det behövs.

Företagets etablering

Planerar ni att ta ditt företag utomlands? Vi hjälper er gärna med hela processen och kommer att hjälpa er med att minimera riskerna med att bilda ett nytt företag.

Vid etableringen av ett företag utomlands, är det avgörande att bolagets form och registrering följs av den lokala lagstiftningen. Vi ser till att den valda bolagsformen är ekonomiskt mest lönsam för er.

Beskattning

Vid flera tillfällen är Skatterådgivningen vid Leinonen kopplad till bokföringstjänster. Beskattningen av internationella företag ändras ofta och är något svår att förstå, även om företaget driver sin verksamhet i bara ett land. Ni behöver inte att bry er om, vi är här för att hjälpa dig.

Juridiska tjänster

I utvalda kontor erbjuder vi juridiska tjänster som utförs av våra erfarna gruppmedlemmar. På andra kontor har vi ett handplockat nätverk av lokala genierna som hjälper er med alla typer av juridiska frågor. Du blir omhändertagen.


Många av våra kontor har uppnått det internationellt erkända kvalitetscertifikatet, ISO 9001: 2008, genom Bureau Veritas.

VÅRA KUNDER

Leinonen-koncernens kundkrets är mycket varierad och vi vill fortsätta erbjuda våra tjänster för företag av olika storlekar de som verkar i olika områden. Våra kunder är främst internationella företag med fast verksamhet i vår serviceregion. Dessutom är våra kunder dotterbolag eller filialer av större företag. Dessutom tjänar vi också framgångsrika och offentligt respekterade lokala företag, liksom nyetablerade företag.

Internationella bolag

Regionala aktörer

Entrepenörer

Internationella företag

Lokala företag

Start-ups

Latest articles

23

Aug

Why should my business outsource accounting services?

24

May

Make it or break it - expanding your...

22

Feb

A very Finnish accounting firm

Kontakta oss

Email again:
Services