Kokemuksemme kirjanpidosta ja palkanlaskennasta ulottuu yli 25 vuoden päähän. Meillä on 12 toimistoa 11 maassa ja 200 kirjanpidon ammattilaista, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti.

Suomalaiset ovat aina olleet rehellisiä, mutkattomia ja pyrkineet täydelliseen tinkimättömyyteen. Nämä arvot ovat myös Leinosen perusta. Asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ovat meille yhtä tärkeitä kuin heidän taloushallintonsa. Meidän kanssamme työskentely on vaivatonta ja olemme aina valmiita ylittämään itsemme.

Pidämme merkittävimpänä vahvuutenamme laajaa tietämystämme ja kokemustamme kansainvälisestä toiminnasta ja liiketoiminnasta ulkomaisilla markkinoilla. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yhdessä tai useammassa maassa toimivien kansainvälisten yhtiöiden tytäryhtiöistä, jotka sijaitsevat toimialueellamme. Voimme ylpeänä sanoa, että olemme asiantuntija, jonka puoleen voi kääntyä, kun kyse on eri maiden hallinnollisten ja liiketoiminnallisten ympäristöjen ominaispiirteiden ja erojen tuntemisesta. Me vastaamme kysymyksiin, joita ette vielä tienneet kysyvänne.

Me olemme joustavia, ja meille asiakas on aina tärkein. Halusittepa perustaa yhtiönne ulkomaille, kehittää kirjanpitoanne, talous- ja palkanlaskentahallintoanne, me olemme olemassa juuri teitä varten. Kuinka me teemme sen? Joko paikallisella työvoimalla tai operoiden sisäisen resurssisuunnittelujärjestelmän (ERP) kautta.

leinonen partners contact country map leinonen partners contact country map

Palvelut

     

Kirjanpito

Me uskomme synergiaan. Kirjanpitäjämme työskentelevät yhteistyössä tiiminne kanssa varmistaakseen, että koko kirjanpitomateriaali vastaa paikallisia ja kansainvälisiä standardeja. Pidämme verokarhun loitolla, jotta te voitte keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen samalla kun me huolehdimme rutiinilla yhtiönne taloushallinnosta. Me olemme joustava, asiakaskeskeinen ja luottamuksen arvoinen kumppani.

Palkanlaskenta

Raha on herkkä aihe, ja työntekijöiden palkanmaksun hallinta tulee aina hoitaa äärimmäisellä huolellisuudella, varmuudella ja täsmällisyydellä. Leinosella palkanlaskentaa johtavat asiantuntijat, jotka ovat aina ajan tasalla viimeisimmistä muutoksista paikallisessa lainsäädännössä.

Palkanlaskennan hallinnointi tarkoittaa väsymätöntä ja alati muuttuvaa työtä: syventymistä työlainsäädäntöön, paikallisten vaatimusten tarkkailuun, sopimusten valmisteluun ja työntekijöitä koskevien tietueiden ylläpitoon. Kun Leinonen on rinnallasi, sinun ei tarvitse huolehtia siitä – me teemme sen puolestasi.

Muut taloushallinnon palvelut

Jokaisen yhtiön on huolehdittava liiketoimistaan, mutta paikalliset viranomaiset vaativat usein tietynlaista menettelyä tietyin ehdoin. Leinosen paikallinen toimisto ottaa nämä väsyttävät ja aikaa vievät toiminnot mielellään hoidettavakseen.

Leinosen hallinnointipalvelut tekevät liiketoiminnan harjoittamisesta teille mukavampaa. Pyynnöstänne voimme edustaa teitä viranomaisten kanssa asioitaessa, arkistoida kirjanpidollista aineistoa ja tarjota oikeudellisen postiosoitteen tai postinkäsittelypalvelua.

Yritysjohdon raportit

Kaikkien yritysjohdon päätösten tulisi perustua tarkkaan raportointijärjestelmään. Ammattimainen, korkealaatuinen ja täsmällinen kirjanpito on johdon raportointijärjestelmän perusta.

Me tarjoamme teille tarkat raportit ja sisäisen valvonnan sekä tuemme teitä budjetoinnissa ja siihen liittyvässä raportoinnissa.

Yhtiön perustaminen

Suunnitteletteko yhtiön perustamista ulkomaille? Avustamme teitä mielellämme koko prosessissa ja autamme teitä minimoimaan yhtiön perustamiseen liittyvät riskit.

Perustettaessa yhtiötä ulkomaille on elintärkeää, että yhtiömuoto ja rekisteröinti noudattavat paikallista lainsäädäntöä. Me varmistamme, että valittu yhtiömuoto on teille paras mahdollinen.

Verotus

Usein Leinosen veroneuvonta on sidoksissa kirjanpitopalveluumme. Kansainvälisten yritysten verotus muuttuu usein ja on suhteellisen vaikeaselkoista, vaikka yritys toimisikin ainoastaan yhdessä maassa. Teidän ei kuitenkaan tarvitse kantaa tästä huolta: me olemme teidän tukenanne.

Oikeudelliset palvelut

Osassa toimistojamme tarjoamme teille oikeudellisia palveluja, joissa teitä opastavat tiimimme kokeneet jäsenet. Muissa toimistoissamme meillä on tarkasti valikoitu verkosto paikallisia huippuasiantuntijoita, jotka auttavat teitä millaisissa oikeudellisissa kysymyksissä tahansa. Teistä pidetään huolta.


ASIAKKAAMME

Leinonen Groupin asiakaskunta on monipuolista ja haluamme edelleen tarjota palveluitamme eri kokoisille ja eri aloilla toimiville yhtiöille. Suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä yrityksiä, joilla on pysyviä toimintoja toiminta-alueellamme. Asiakkainamme on myös suurempien yhtiöiden tytäryhtiöitä ja sivukonttoreita. Tämän lisäksi palvelemme menestyneitä ja julkista arvostusta nauttivia paikallisia yhtiöitä siinä missä vastaperustettuja yrityksiäkin.

Kansainväliset yritykset

Alueelliset toimijat

Yrittäjät

Kansainväliset yhtiöt

Paikalliset yhtiöt

Start-upit

Latest articles

23

Aug

Why should my business outsource accounting services?

24

May

Make it or break it - expanding your...

22

Feb

A very Finnish accounting firm

Take contact

Email again:
Services