Oikea-aikaiset tarpeisiisi räätälöidyt ulkoistamispalvelut

Leinonen toimii Kazakstanissa vain yhdestä syystä – jotta voimme auttaa sinua menestymään näillä markkinoilla. Ymmärrämme erinomaisesti ne haasteet, joita ulkomaisilla yrityksillä on tässä osassa maailmaa. Siksi palvelutarjontamme on erityisesti suunniteltu vastaamaan näihin haasteisiin.

Tuomas Pukkala

Eastern Region Manager

Olen kotoisin Espoosta ja työskennellyt Leinosella yli viisi vuotta. Minulle on kertynyt paljon kokemusta eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme auttamisessa markkina-alueellamme.

Pidän työssäni eniten siitä, että jokainen asiakas on taustaltaan ja toimialaltaan hiukan erilainen ja tarjoaa mahdollisuuden meillekin oppia jotakin uutta. Kuitenkin asiakkaidemme kohtaamat haasteet ovat yleensä samankaltaisia, joten voimme auttaa heitä välttämään sudenkuoppia matkan varrella. Tiimimme ovat erittäin aktiivisia ja omistautuneita työlleen ja heille pääasia on auttaa asiakasta onnistumaan bisneksessään.

Asiakkaamme voivat olla varmoja, että olemme aina paikalla tukemassa heitä muissakin kuin pelkästään kirjanpitoon liittyvissä asioissa. Jokainen asiakas on meille tärkeä, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Meistä

Leinosen korkeasti koulutettu tiimi Kazakstanissa on sitoutunut auttamaan sinua keskittymään yrityksesi ydinosaamiseen ja hyödyntämään yrityksen koko potentiaalin näillä markkinoilla.

Leinosen tiimiläiset ovat omistautuneet auttamaan asiakkaitaan joka päivä. Olemme tietoisia siitä, että meidän on kehitettävä palvelutarjontaamme jatkuvasti. Siksi työntekijämme eivät tyydy ”riittävän hyvään” vaan viimeistelevät jokaisen prosessin osan huolellisesti.

Leinosen Kazakstanin toimistolla työskentelee finanssialan asiantuntevimpia ammattilaisia. Suurin osa henkilöstöstä on työskennellyt toimistossa sen avaamisesta lähtien. Tällainen jatkuvuus antaa asiakkaillemme mahdollisuuden rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia kumppanuussuhteita ihmisiin, joiden tehtävä on auttaa heitä menestymään.

Tiimiimme Kazakstanissa kuuluu muun muassa kansainvälisen liiketoiminnan, verotuksen sekä tietosuoja-asetusten asiantuntijoita.

Kaikki toimintamme tähtää sinun menestykseesi.

15

toimistot

31

vuoden kokemus

1500+

asiakasta eri maissa

13

maat

LEINOSEN ARVOT

Korkeat eettiset standardit

Meille lakien, säädösten ja kaikkien solmittujen sopimusten noudattaminen on äärimmäisen tärkeää. Teemme aina yhteistyötä sellaisten henkilöiden ja organisaatioiden kanssa, jotka toimivat samojen periaatteiden mukaisesti.

Luotettavuus

Asiakas keskiössä

Innokas kehittymään

Loistavat tekijät

Miten toimimme

”Voit luottaa siihen, että puolestasi tekemämme työ noudattaa korkeimpia standardeja ja sovitussa aikataulussa.”

Tuomas Pukkala, Eastern Region Manager

”Jotkut ulkoistamispalveluja tarjoavat yritykset yrittävät saada mutkat turhankin suoriksi, jolloin voiton optimoinnista tulee helposti ainoa sokea tavoite. Meillä ei ole aikaa siihen. Pelaamme aina reilua peliä.”

Tuomas Pukkala, Eastern Region Manager

”Toimintamme tarkoitus on auttaa sinua menestymään. Siksi asiakkaan edut ovat aina kaiken toimintamme keskiössä.”

Tuomas Pukkala, Eastern Region Manager

”Edellytämme jatkuvaa taitojen päivitystä jokaiselta Leinosen Kazakstanin toimipisteen työntekijältä. Olipa kyse uudesta teknologiasta tai säännöksistä, olemme aina askeleen edellä.”

Tuomas Pukkala, Eastern Region Manager

Ota yhteyttä

Keskustele Leinosen ammattilaisten kanssa ennen kuin teet merkittäviä päätöksiä yrityksen perustamisprosessin suhteen Kazakstanissa. Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake verkkosivustollamme. Palaamme asiaan pian.

    Looking for service in a different country?