Accounting and consulting since 1989

Kirjanpito

Hallinnolliset toimet ovat elintärkeä osa minkä tahansa yhtiön menestystä, toimipa se kotimaassa tai ulkomailla. Jotkin yksityiskohdat ovat tiiviissä yhteydessä tuottavan liiketoiminnan ylläpitoon ja toiset ainoastaan paikalliseen lainsäädäntöön. Jokaisen yhtiön on huolehdittava liiketoimistaan, mutta paikalliset viranomaiset vaativat usein tietynlaista menettelyä tietyin ehdoin. Leinosen paikallinen toimisto ottaa nämä väsyttävät ja aikaa vievät toiminnot mielellään hoidettavakseen.

Meillä Leinosella hallinnointipalvelut ovat tiiviissä yhteydessä kirjapitoon ja palkanlaskentaan. Hallinnointipalvelut, kuten maksujen käsittely, laskujen laatiminen tai arvonlisäverovelvolliseksi rekisteröityminen paikallisten vaatimusten mukaisesti hoituvat asiantuntevilta kirjanpitäjiltämme helposti.

Leinosen hallinnointipalvelut tekevät liiketoiminnan harjoittamisesta teille mukavampaa. Pyynnöstänne voimme edustaa teitä viranomaisten kanssa asioitaessa, arkistoida kirjanpidollista aineistoa ja tarjota oikeudellisen postiosoitteen tai postinkäsittelypalvelua.

Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

15

May

Leinonen Group järjesti menestyksekkään seminaarisarjan kansainvälistyville suomalaisyrityksille.

Take contact

Email again:
Services