Accounting and consulting since 1989

Palkanlaskenta

Raha on herkkä aihe, ja työntekijöiden palkanmaksun hallinta tulee aina hoitaa äärimmäisellä huolellisuudella, varmuudella ja täsmällisyydellä. Leinosella palkanlaskentaa johtavat asiantuntijat, jotka ovat aina ajan tasalla viimeisimmistä muutoksista paikallisessa lainsäädännössä.

Palkanlaskentamme takaa teille parhaan tuloksen, kun se on yhdistetty kirjanpitopalveluumme. Huolellisesti ja oikein hallinnoitu työntekijöiden palkanmaksu ei säästä vain aikaa ja vaivaa, vaan vaikuttaa myönteisesti myös työntekijöiden tyytyväisyyteen.

Koska työntekijöitä koskeva säätely, vaatimukset ja sopimukset ovat maakohtaisia ja tapaavat muuttua nopeasti, on laaja ja käytännöllinen paikallinen osaaminen erittäin tärkeää.

Palkanlaskennan hallinnointi tarkoittaa väsymätöntä ja alati muuttuvaa työtä: syventymistä työlainsäädäntöön, paikallisten vaatimusten tarkkailuun, sopimusten valmisteluun ja työntekijöitä koskevien tietueiden ylläpitoon. Kun Leinonen on rinnallasi, sinun ei tarvitse huolehtia siitä – me teemme sen puolestasi.

Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

15

May

Leinonen Group järjesti menestyksekkään seminaarisarjan kansainvälistyville suomalaisyrityksille.

Take contact

Email again:
Services