Leinonen Viro

Viron taloudesta on tullut erittäin kilpailukykyinen ja se sopii niin isoille kansainvälisille yrityksille kuin pienille ja vastaperustetuille start-up -yrityksille. Viro on investoinnut vahvasti IT -alaan ja onkin nykyään yksi maailman johtavista IT-maista.

Virolla on maailmanluokan inhimillinen pääoma ja ammattitaitoinen työvoima, josta hyötyy kaikki yritykset, jotka suunnittelevat liiketoiminnan aloittamista Virossa. Työvoima on erittäin asiantuntevaa ja kielitaitoista. Englantia puhutaan maassa laajalti.

Liiketoiminnan aloittaminen Virossa on tehty erittäin helpoksi. Viro on maailman ensimmäinen maa, joka tarjoaa e-asukas ohjelmaa. Tämä mahdollistaa yrityksen perustamisen Viroon mistä päin maailmaa tahansa ja sen johtamisen Viron ulkopuolelta.


LAATU

Leinonen Viro noudattaa kansainvälisiä kirjanpidon ja liiketoiminnan standardeja. Me ymmärrämme ulkomaisten asiakkaidemme tarpeita ja kilpailukykymme perustuu kokemukseen, laadukkaseen tekemiseen sekä suomalaiseen taustaan. Luotettava kumppani taloushallinnossa on yksi menestyksekkään liiketoiminnan kulmakivistä. Tarkat ja ajallaan toimitetut raportit auttavat asiakasta arvioimaan omaa liiketoimintaansa ja tekemään oikeita päätöksiä.

ASIAKKAAT

Leinonen Viro palvelee kaikenkokoisia kansainvälisiä yrityksiä. Suomalaisena yrityksenä olemme lähimpänä Pohjoismaisia ja länsimaisia yrityksiä, mutta aina valmiita auttamaan yhtiöitä, jotka tulevat kauempaa ja haluavat päästä Viron markkinoille.

Latest articles

23

Aug

Why should my business outsource accounting services?

13

Dec

Call off -varasto 2020: yritysten työmäärä vähenee mutta...

18

Nov

ISYYSLOMA VIROSSA 2020

Take contact

Email again:
Services