Leinonen Viro

COVID-19 ja taloudellisissa vaikeuksissa olevien
yritysten tukeminen

Virossa 12.3.2020 julistetun poikkeustilan (eriolukord) vuoksi monet työnantajat ovat joutuneet taloudellisiin vaikeuksiin. Vaikeuksissa olevien työnantajien tukemiseksi on tehty
merkittävä muutos lainsäädännössä. Esittelemme suppeasti työvoiman tukemista varten tehtyä muutosta ja annamme tietoa muista mahdollisista taloudellisista toimenpiteistä.

Lue lisää


COVID-19 ja työsuhteet

Viron hallitus julisti 12.3.2020 COVID-19-viruksen maailmanlaajuisen leviämisen ja mahdollisen maanlaajuisen leviämisen laajenemisen vuoksi poikkeustilan. Poikkeustilan
yritystoimintavaikutusten vuoksi olemme laatineet tämän työsuhteita koskevan tiivistelmän.

Lue lisää

LAATU

Leinonen Viro noudattaa kansainvälisiä kirjanpidon ja liiketoiminnan standardeja. Me ymmärrämme ulkomaisten asiakkaidemme tarpeita ja kilpailukykymme perustuu kokemukseen, laadukkaseen tekemiseen sekä suomalaiseen taustaan. Luotettava kumppani taloushallinnossa on yksi menestyksekkään liiketoiminnan kulmakivistä. Tarkat ja ajallaan toimitetut raportit auttavat asiakasta arvioimaan omaa liiketoimintaansa ja tekemään oikeita päätöksiä.

ASIAKKAAT

Leinonen Viro palvelee kaikenkokoisia kansainvälisiä yrityksiä. Suomalaisena yrityksenä olemme lähimpänä Pohjoismaisia ja länsimaisia yrityksiä, mutta aina valmiita auttamaan yhtiöitä, jotka tulevat kauempaa ja haluavat päästä Viron markkinoille.

Latest articles

28

Oct

Why Do Companies Stick with Poor Accounting &...

24

Nov

Etätyö – mahdollinen säästö työnantajalle?

28

Oct

TYÖ KOTITOIMISTOSSA JA SOPIMUS TYÖN suorituspaikasta

Take contact

Email again:
Services