Joustavat ulkoistusratkaisut Virossa toimiville yrityksille

Jos aiot avata itsenäisen yrityksen Viroon tai haluat laajentaa olemassa olevaa liiketoimintaasi Viron markkinoille, niin Leinosen tiimi on täällä auttamassa. Palvelumme avulla yrityksen omistaja voi säästää aikaa ja ohittaa monia rajat ylittävän liiketoiminnan vaikeuksia.

I'm Pille Reiljan

Leinonen Estonia Country Manager

With a long history of working in the logistics and supply chain industry (Posti Group Oyj, UAB Wrigley Baltics, etc.), Pille Reiljan brings her former experiences in managing accounting teams in multiple locations and being skilled in Group Accounting, Forecasting, International Financial Reporting Standards (IFRS), E2E accounting models and implementing new processes.

With Pille in Leinonen family, we will have a new member who is experienced in driving efficiency growth and automation rate in accounting processes and finding the best solutions for the best support of our clients. Being Estonia´s TOP2 accounting provider, our goal is to offer tailor-made services and to be the best possible partner in the field of accounting, payroll, tax, and legal in Estonia so that clients can take care of their main businesses with the eased mind.

Tietoa meistä

Työskenneltyämme Virossa yli 30 vuotta, meillä on vahva kokemus ja paikallinen asiantuntemus. Virolainen tiimimme koostuu korkeasti koulutetuista, ystävällisistä ammattilaisista, jotka pitävät työstään ja ovat onnellisia tietäessään, että he ovat helpottaneet jonkun toisen elämää.

Kun ulkoistat kirjanpidon ja palkanlaskennan kaltaiset prosessit Leinoselle, voit poistaa vaikean oppimiskäyrän, joka perinteisesti liittyy uuden yrityksen perustamiseen. Yrityksesi toimii tehokkaasti ja tuloksellisesti siitä hetkestä alkaen, kun sen ovet avataan.

Miksi Leinonen on Virossa yli 300 ulkomaalaisomisteisen yrityksen valinta

On monia syitä, miksi ulkomaiset yritysten omistajat Virossa valitsevat Leinosen. He arvostavat avoimuuttamme ja vastuullisuuttamme; he voivat luottaa paikalliseen asiantuntemuksemme; he tietävät, että kaikki kirjanpitotyö noudattaa paikallisia standardeja; he luottavat kykyymme neuvotella hyviä sopimuksia paikallisten toimittajien kanssa; he arvostavat sisäisen vero- ja lakiosaston olemassaoloa; he tietävät, että asetamme heidän etunsa aina etusijalle; ja he tietävät, ettemme ole koskaan kauempana kuin puhelinsoiton päässä.

40+

työntekijää

30

vuotta Virossa

300+

asiakasta

LEINOSEN ARVOT

Korkeat eettiset standardit

Meille lakien, säädösten ja kaikkien solmittujen sopimusten noudattaminen on äärimmäisen tärkeää. Teemme aina yhteistyötä sellaisten henkilöiden ja organisaatioiden kanssa, jotka toimivat samojen periaatteiden mukaisesti.

Luotettavuus

Asiakas keskiössä

Innokas kehittymään

Loistavat tekijät

Ota yhteyttä

Jokainen Leinonen Viro -tiimin jäsen on omistautunut tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua oikea-aikaisesti, jotta yrityksesi voi saavuttaa täyden suorituskykynsä. Jos haluat lisätietoja, täytä verkkosivuillamme oleva yhteydenottolomake, jossa kerrot hieman yhtiöstäsi ja tavoitteistasi. Joku asiantunteva tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä ja järjestää virtuaalisen tapaamisen, jossa voimme keskustella projektisi yksityiskohdista.

    Looking for service in a different country?