Joustavat ulkoistusratkaisut Virossa toimiville yrityksille

Jos aiot avata itsenäisen yrityksen Viroon tai haluat laajentaa olemassa olevaa liiketoimintaasi Viron markkinoille, niin Leinosen tiimi on täällä auttamassa. Palvelumme avulla yrityksen omistaja voi säästää aikaa ja ohittaa monia rajat ylittävän liiketoiminnan vaikeuksia.

I'm Seppo Hämäläinen

LEINONEN GROUP CEO

I have been CEO of Leinonen Group since 2016 and it is my pleasure to lead a company with such a dedicated team. Leinonen Group has been showing stable growth since the founding date 31 years ago, now we are offering our services in 12 countries, serve 1200+ clients and employ over 230 employees. In this message I would like to point out the four cornerstones that enable our success: great employee experience, superior client experience, solid production and long run focus.

We are here to stay. That´s why we are building lasting solutions and thinking always not only the next step, but also what will follow after that; we constantly invest to improve our everyday performance; we pay special attention on finding the right people to work with us; we strive to ensure that our clients receive all the help and advice needed. Our aim is for our client to acknowledge that working with Leinonen is easy and profitable.

Tietoa meistä

Työskenneltyämme Virossa yli 30 vuotta, meillä on vahva kokemus ja paikallinen asiantuntemus. Virolainen tiimimme koostuu korkeasti koulutetuista, ystävällisistä ammattilaisista, jotka pitävät työstään ja ovat onnellisia tietäessään, että he ovat helpottaneet jonkun toisen elämää.

Kun ulkoistat kirjanpidon ja palkanlaskennan kaltaiset prosessit Leinoselle, voit poistaa vaikean oppimiskäyrän, joka perinteisesti liittyy uuden yrityksen perustamiseen. Yrityksesi toimii tehokkaasti ja tuloksellisesti siitä hetkestä alkaen, kun sen ovet avataan.

Miksi Leinonen on Virossa yli 300 ulkomaalaisomisteisen yrityksen valinta

On monia syitä, miksi ulkomaiset yritysten omistajat Virossa valitsevat Leinosen. He arvostavat avoimuuttamme ja vastuullisuuttamme; he voivat luottaa paikalliseen asiantuntemuksemme; he tietävät, että kaikki kirjanpitotyö noudattaa paikallisia standardeja; he luottavat kykyymme neuvotella hyviä sopimuksia paikallisten toimittajien kanssa; he arvostavat sisäisen vero- ja lakiosaston olemassaoloa; he tietävät, että asetamme heidän etunsa aina etusijalle; ja he tietävät, ettemme ole koskaan kauempana kuin puhelinsoiton päässä.

40+

työntekijää

30

vuotta Virossa

300+

asiakasta

LEINOSEN ARVOT

Korkeat eettiset standardit

Meille lakien, säädösten ja kaikkien solmittujen sopimusten noudattaminen on äärimmäisen tärkeää. Teemme aina yhteistyötä sellaisten henkilöiden ja organisaatioiden kanssa, jotka toimivat samojen periaatteiden mukaisesti.

Luotettavuus

Asiakas keskiössä

Innokas kehittymään

Loistavat tekijät

Ota yhteyttä

Jokainen Leinonen Viro -tiimin jäsen on omistautunut tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua oikea-aikaisesti, jotta yrityksesi voi saavuttaa täyden suorituskykynsä. Jos haluat lisätietoja, täytä verkkosivuillamme oleva yhteydenottolomake, jossa kerrot hieman yhtiöstäsi ja tavoitteistasi. Joku asiantunteva tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä ja järjestää virtuaalisen tapaamisen, jossa voimme keskustella projektisi yksityiskohdista.

    Looking for service in a different country?