Yhtiön Perustaminen

Voit perustaa yhtiön Viroon kahdella eri tavalla. Toinen on varattu Viron asukkaille ja toinen liittyy monimutkaisempaan ulkomaalaisomisteisten yritysten rekisteröintiprosessiin. Jos haluat varmistaa yhtiösi perustamisen sujuvan mutkattomasti, ota yhteyttä Leinoseen.

Perusta yritys Viroon

Jos suunnittelet yrityksen perustamista Viroon, keskustele ensin Leinosen tiimin kanssa. Olemme auttaneet 30 vuoden ajan ulkomaisia liikemiehiä perustamaan osakeyhtiöitä, sivuliikkeitä, ja muita liiketoimintamuotoja Viroon ja koko Baltiaan. Voimme auttaa sinua luomaan yrityksesi toiminnalle vahvan perustan Virossa tarjoamalla korvaamatonta neuvontaa ja tukea. Niiden avulla voit säästää sekä aikaa, rahaa että vaivaa.

Leinosen kanssa työskentelyn lukuisat edut

Olemme toimineet Virossa lähes kolme vuosikymmentä. Tiedämme tarkkaan, miten yritys rekisteröidään siellä, miten avainhenkilöstösi perehdytetään, miten löytää sinulle pätevää paikallista henkilöstöä ja luoda hyviä suhteita asiaankuuluvien valtion virastojen kanssa. Tässä muutamia syitä sille, miksi tarvitset Leinosen palveluita:

  • Palvelumme on kustannustehokas vaihtoehto sille, että teet kaiken yksin.
  • Meillä on hyvät suhteet kaikkiin keskeisiin valtiollisiin tahoihin.
  • Voimme auttaa sinua säästämään merkittävästi aikaa, kun käynnistät liiketoimintaasi.
  • Autamme sinua startup-viisumin ja oleskeluluvan hankinnassa sekä muiden asiakirjojen kanssa.
  • Jos tarvitset asiantuntevaa oikeudellista neuvontaa prosessin aikana, voimme auttaa myös siinä.

Neuvoja, joihin voit luottaa

Ammattimainen, eettinen, luotettava ja innovatiivinen – siinä on vain muutama sana, joka kuvaa palveluitamme, joilla autamme aloittamaan liiketoiminnan Virossa. Toimintaamme voi myös kuvailla välittäväksi, huomaavaiseksi hienovaraiseksi. Oleellisinta on joka tapauksessa, että laajan liiketoimintakokemuksemme ansiosta olemme sinulle ihanteellinen kumppani, jos haluat yrityksellesi parhaat mahdollisuudet menestyä.

Perusta yritys Viroon Leinosen avulla

Mitkä liiketoimintasuunnitelmasi ovatkaan, kannattaa ehdottomasti keskustella Leinosen tiimin kanssa ennen kuin ryhdyt tulemaan Viron markkinoille. Tavoitteenamme on yksinkertaistaa liiketoimintaprosesseja, jotka ovat aiheuttaneet ongelmia ulkomaalaisomisteisille yrityksille.

Yrityksen perustamisen Virossa ei tarvitse olla turhauttavaa. Autamme sinua maahanmuuttoon, verotukseen, oleskelulupaprosessiin ja kaupparekisteriin liittyvissä asioissa sekä kaikessa muussa, joka liittyy yrityksen perustamiseen. Ota meihin yhteyttä jo tänään päästäksesi alkuun.

Get in Touch

    +372 61 17 700