Räätälöidyt ulkoistuspalvelut ulkomaalaisomisteisille yrityksille Virossa

Jos yrityksesi Virossa haluaa luoda vankan perustan ja menestyä pitkällä aikavälillä, sen on oltava sekä tehokas että joustava. Kun ulkoistat aikaa vievät, usein ongelmalliset prosessit, kuten kirjanpidon ja palkanlaskennan Leinoselle, yritykselläsi on mahdollisuus tulla juuri sellaiseksi.

Tarjoamme laajan valikoiman ulkoistuspalveluita, jotka auttavat varmistamaan yrityksesi toiminnan sujuvuuden, eivätkä kirjanpito- tai verovirheet, palkkakiistat tai oikeudelliset laiminlyönnit vaaranna sitä. Lähes 30 vuoden kokemuksemme Virosta tarkoittaa myös sitä, että voit välttää oppimiskäyrän, joka yleensä liittyy uuteen maahan siirtymiseen.

Ammattitaitoiset ulkoistuspalvelumme

Kirjanpito

Viron kirjanpitotiimillämme on asiantuntemus Viron kirjanpitokäytäntöjen ja -säännösten kaikista osa-alueista, ja se varmistaa, että kirjanpitosi on aina paikallisten kirjanpitostandardien mukainen. Parasta on, että sinun ei tarvitse käydä läpi oppimiskäyrää.

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on herkkä ja joskus haastava prosessi. Sinun on tehtävä tämä oikein henkilöstösi vuoksi, mutta jokaisessa maassa on erilaisia säännöksiä tällä alalla. Leinosen palkanlaskentapalvelu auttaa sinua ehkäisemään yleisiä palkanlaskennan ongelmia ja virheitä.

Palkanlaskenta

Yhtiön Perustaminen

Voit perustaa yhtiön Viroon kahdella eri tavalla. Toinen on varattu Viron asukkaille ja toinen liittyy monimutkaisempaan ulkomaalaisomisteisten yritysten rekisteröintiprosessiin. Jos haluat varmistaa yhtiösi perustamisen sujuvan mutkattomasti, ota yhteyttä Leinoseen.

Yhtiön Perustaminen

Yritysjohdon Raportit

Yrityksesi on vaikea kasvaa ja menestyä, jos saamasi taloudelliset tiedot ovat epätarkkoja tai vanhentuneita. Yritysjohdon raportointipalvelumme antaa selkeän kuvan yrityksesi talouden tilasta, jotta voit tehdä luotettavampia ennusteita.

Yritysjohdon Raportit

Oikeudelliset Palvelut

Oikeudellinen asiantuntijaryhmämme pystyy käsittelemään lähes kaiken, mitä Virossa tapahtuu liiketoiminnan aikana. Jos tarvitset lisää erikoistunutta oikeudellista asiantuntemusta, niin hyödynnämme puolestasi todistettua näyttöä omaavia arvostettuja paikallisia asianajotoimistoja.

Oikeudelliset Palvelut

Verotus

Viimeinen asia, jonka haluat, on, että uusi yrityksesi joutuu vero-ongelmiin. Sen sijaan, että yrittäisit ottaa asiat omiin käsiisi ja toivoa parasta, ulkoista verosi Leinoselle ja vapauta itsesi epävarmuudesta ja stressistä.

Verotus
Ota yhteyttä

Keskity ja luo itseluottamusta liiketoimintasi tehostamiseen

ENNEN PERUSTAMISTA

Voimme yhdessä miettiä, mikä vaihtoehto – kiinteä toimipaikka, osakeyhtiö vai jokin muu – sopii parhaiten yhtiösi perustamiseen. Mietimme myös tavoitteitasi ja sitä, mikä hyödyttää sinua eniten.

PERUSTAMINEN

Saat apua yrityksen perustamiseen, pankkitilin avaamiseen ja Viron e-residenssiin hakemiseen.

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Saat apua Viron lainsäädännön mukaisten työsopimusten laatimiseen. Henkilöstön palkkaaminen, toimiston avaaminen tai varaston vuokraus yksinkertaistuu ja sujuu helpommin luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla.

LIIKETOIMINNAN JOHTAMINEN

Huolehdimme tileistäsi ja täsmäytämme tarkasti kirjanpitosi. Autamme myös palkanlaskennan organisoinnissa, dokumentoinnissa ja siirtojen tasapainotuksessa.

LISÄÄ KASVUA JA KEHITYSTÄ

Anna yrityksellesi vauhtia luotettavilla kirjanpito-, vero-, palkka- ja oikeudellisilla palveluillamme, jotka kattavat kaiken laajentumisesta selvitystilaan.

Ota yhteyttä Leinoseen

Ota yhteyttä Leinonen Viroon jo tänään keskustellaksesi siitä, miten yrityspalvelumme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä