Oikeudelliset Palvelut

Oikeudellinen asiantuntijaryhmämme pystyy käsittelemään lähes kaiken, mitä Virossa tapahtuu liiketoiminnan aikana. Jos tarvitset lisää erikoistunutta oikeudellista asiantuntemusta, niin hyödynnämme puolestasi todistettua näyttöä omaavia arvostettuja paikallisia asianajotoimistoja.

Oikeudelliset palvelut Virossa

Jotta yrityksesi Virossa voi menestyä, tarvitset asiantuntevia oikeudellisia palveluita. Niiden avulla suojaat etusi esimerkiksi immateriaalioikeuksiin, sopimusoikeuteen ja maahanmuuttolainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Leinonen pystyy tarjoamaan tarvitsemasi oikeudelliset palvelut Virossa. Niiden ansiosta yrityksellesi ei aiheudu haittaa oikeusjutuista, joita tyytymättömät työntekijät, epärehelliset kilpailijat tai muut yrityksellesi pahaa tahtovat tahot nostavat yritystäsi vastaan.

Haasteilta suojautuminen ei ole ainoa syy, miksi tarvitset tehokkaita oikeudellisia palveluita Virossa. Leinosen oikeudelliset palvelut Virossa auttavat sinua myös

  • valmistelemaan yrityksesi perustamisessa tarvittavat asiakirjat
  • neuvottelemaan sopimuksista paikallisten tavarantoimittajien ja urakoitsijoiden kanssa ja viimeistelemään sopimukset
  • hankkimaan virolaisen verotunnuksen
  • neuvottelemaan työsopimuksista ja palkkaamaan paikallisia työntekijöitä
  • valvomaan yrityksen omaisuuden ostoa ja myyntiä
  • saamaan tietoa kaupallisista ja hallinnollisista toimista
  • varmistamaan Euroopan unionin GDPR-vaatimusten noudattamisessa

Leinosen oikeudelliset palvelut

Olemme jo yli 30 vuoden ajan helpottaneet kansainvälisesti toimivien yritysten liiketoimintaa Virossa. Tänä aikana olemme oppineet omakohtaisesti, kuinka tärkeää asiantunteva oikeudellinen apu on. Ilman luotettavia oikeudellisia palveluita kiistojen ratkaisemisesta ja sopimusten neuvottelemisesta voi tulla uuvuttavaa.

Kokemus, johon voit luottaa

Osakeyhtiöillä, sivuliikkeillä ja muunlaisilla yhtiöillä on jo tarpeeksi haasteita markkinavoimien, muuttuvan teknologian ja muiden niiden vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevien asioiden kanssa. Ne tarvitsevat kaikista vähiten sitä, että ne joutuvat valmistautumattomina aggressiivisten kilpailijoiden tai tyytymättömien henkilöiden nostamien kanteiden kohteiksi. Leinosen oikeudellisten palveluiden avulla varmistat, että rinnallasi on aina joku, joka on tarvittaessa valmis ryhtymään toimiin.

Ota yhteyttä Leinoseen jo tänään

Virossasi toimivan yrityksesi tulevaisuus voi riippua oikeudellisen edustuksen laadusta. Ota yhteyttä Leinoseen jo tänään ja varmista, että yrityksesi on suojattu oikeusjutuilta.

Get in Touch

    +372 61 17 700