Accounting and consulting since 1989

Leinonen Group jatkaa vahvaa kasvustrategiaansa ja vahvisti asemaansa ostamalla Norjan toimintojensa kasvua vauhdittamaan norjalaisen Resultat Compagniet AS:n

Norjalla on merkittävä rooli konsernin strategiassa, sillä Norja on kiinnostava markkina-alue niin suomalaisille kuin muille Leinonen konsernin toiminta-alueen yrityksille. Myös norjalaisilla yrityksillä on vahva halu kasvaa uusille markkinoille.

Norjassa on toiminut vuodesta 2013 lähtien Leinonen Groupin tytäryhtiö Leinonen AS. Nyt ostettu Resultat Compagniet AS jatkaa toistaiseksi omalla nimellään, mutta yhtiöt toimivat samoissa tiloissa ja molempien yhtiöiden toimitusjohtajana toimii Asgeir Lund.

Resultat Compagniet AS on 2004 perustettu yritys, joka oli 100% Gunnar Steenin omistama. Yhtiöllä on vakaa liiketoiminta Norjassa ja vuoden 2016 liikevaihto oli 680.000 EUR ja henkilöstömäärä 7. Yhtiön asiakaskunta koostuu pääasiassa norjalaisista pienistä ja keskisuurista yrityksistä. Gunner Steen jatkaa yhtiön palveluksessa asiantuntijana.

Taloushallintopalveluiden markkina konsolidoituu ja kansainvälistyy nopeasti kun myös pienet ja keskisuuret yritykset laajenevat monikansallisiksi ja haluavat yhtenäisiä taloushallinnon palveluita. ”Me tunnemme liiketoimintakulttuurien erot eri maissa ja siten pystymme auttamaan kansainvälistyviä yrityksiä. Osaamme vastata myös niihin kysymyksiin, joita asiakas ei uudelle markkinalle laajentuessaan edes osaa kysyä. Kaikilla mailla on omat tapansa ja käytäntönsä, ja jokainen yritys tarvitsee asiantuntijan uudella markkina-alueella”, toteaa Petteri Leinonen.

Leinonen Group on suomalainen perheyritys, joka on tarjonnut kansainvälisiä taloushallinnon asiantuntijapalveluja jo vuodesta 1989. Yrityksen palvelutarjoomaan kuuluvat luotettavat talous- ja palkkahallinnon palvelut sekä erilaiset neuvonta- ja hallintopalvelut. Leinonen Group toimii tällä hetkellä 11 maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Bulgariassa, Unkarissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Leinosen toiminnassa korostuvat henkilökohtainen palvelu ja vahva paikallinen osaaminen yhdistettynä kansainvälisyyteen

Petteri Leinonen
Hallituksen puheenjohtaja
Leinonen Group
puhelin: 0400 107 405
sähköposti: petteri.leinonen@leinonen.eu


Asgeir Lund
Managing Director
Leinonen AS and Resultat Compagniet AS
Tel: +47 930 76 930
e-mail: asgeir.lund@leinonen.no

Leinonen Group on kansainvälinen tilitoimistoketju. Leinonen tarjoaa taloushallinto-, palkanlaskenta-, neuvonta- hallinto ja tilintarkastuspalveluja 180 asiantuntijan voimin 13 toimistossa 11 maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Bulgariassa, Unkarissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

14.02.17


Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

15

Aug

MIKSI KIRJANPITÄJÄ KYSYY SITÄ - KIRJANPITÄJÄT JA RAHANPESUN...

13

Jun

Henkilöstövirkailija ei lomaile kesällä, eli millaisen työmäärän 1....

Take contact

Email again:
Services