Accounting and consulting since 1989

Sairausvakuutuskassan sähköisten palvelujen käyttö

Oikeushenkilöt voivat käyttää sairausvakuutuskassan työkyvyttömyystodistusten tietojen sähköisen välittämisen palvelua valtion portaalissa www.eesti.ee.

Valtion portaaliin voi kirjautua sähköisellä henkilökortilla (ID-kaart), mobiilivarmenteella (Mobiil-ID) tai verkkopankin kautta.

Yrityksen rekisterikorttiin merkitylle henkilölle (hallituksen jäsen, ainoa toiminimen kirjoittaja) annetaan valtion portaaliin kirjautuessa automaattisesti yrityksen ylläpitäjän oikeus, jolla hän voi heti käyttää kaikkia palveluja. Jos ylläpitäjä haluaa antaa palvelun käyttöoikeuden muulle henkilölle (esim. kirjanpitäjälle), hän voi tehdä sen valtion portaalissa. Valtion portaalin palvelujen käyttöoikeuksien hallinnointiohjeet löydät tästä.

Ellei yhtiön hallituksen jäsenellä ole Viron henkilökorttia, hänen tulee laatia ja allekirjoittaa valtakirja oikeuksien antamiseksi työntekijälle ja hakemus työntekijän määräämiseksi yhtiön ylläpitäjäksi. Valtakirjan ei tarvitse olla notaarin vahvistama. Valtakirja ja hakemus lähetetään Riigi Infosüsteemi Ametille (Rävala pst 5, 15169 Tallinn).


19.11.14


Latest articles

22

Feb

Introduction to Estonia

27

Sep

Muutokset työympäristön riskianalyysin esityksessä

11

Aug

Changes in the management team of Leinonen Estonia...

Take contact

Email again:
Services