Leinonen Puola

Puola on erittäin houkutteleva investointikohde EU:ssa. Maan väestö on yksi Euroopan suurimmista (38milj.), sillä on keskeinen sijainti ja vapaa pääsy kaikille Euroopan markkina-alueille.

Palkkakustannukset Puolassa ovat EU:n keskitasoa alemmat ja erityisesti matalammat kuin naapurimaissa Saksassa ja Baltiassa. EU:iin liittymisestä lähtien puolalaista työvoimaa on siirtynyt runsaasti muihin Euroopan maihin. Toisaalta työvoimaa naapurimaista, kuten Ukrainasta, on siirtynyt Puolaan työn perässä.


LAATU

Leinonen Puola noudattaa kansainvälisiä kirjanpidon ja liiketoiminnan standardeja. Me ymmärrämme ulkomaisten asiakkaidemme tarpeita ja kilpailukykymme perustuu kokemukseen, laadukkaseen tekemiseen sekä suomalaiseen taustaan. Luotettava kumppani taloushallinnossa on yksi menestyksekkään liiketoiminnan kulmakivistä. Tarkat ja ajallaan toimitetut raportit auttavat asiakasta arvioimaan omaa liiketoimintaansa ja tekemään oikeita päätöksiä.

ASIAKKAAT

Leinonen Puola palvelee kaikenkokoisia kansainvälisiä yrityksiä. Tällä hetkellä suomalaiset yritykset ovat enemmistössä, mutta muiden ulkomaisten yritysten määrä on jatkuvassa kasvussa.

OHJELMISTOMME

Pääsääntöisesti käytämme puolalaisia kirjanpidon järjestelmiä, mutta myös kansainvälisiä, mikäli ne ovat paikallisten standardien mukaisia. 

JÄSENYYDET

Scandinavian-Polish Chamber of Commerce.

Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

7

May

Leinonen palvelee nyt myös Minskissä Valko-Venäjällä

29

Mar

Parasta Puolasta

Take contact

Email again:
Services