Ulkoistusratkaisut ulkomaalaisomisteisille yrityksille Puolassa – joustavasti ja asiakaslähtöisesti

Leinonen tarjoaa palveluita sekä uusille että vakiintuneille yrityksille, jotka pyrkivät hakemaan jalansijaa Puolassa. Leinonen tarjoaa muun muassa kirjanpitoa, palkanlaskentaa, oikeudellisia palveluita ja yhtiön perustamiseen liittyviä palveluita. Leinosen laadukkaat palvelut auttavat yrityksiä virtaviivaistamaan toimintaansa ja välttämään mahdollisia sudenkuoppia, jotka liittyvät rajat ylittävään liiketoimintaan.

Maria Onikki-Górski

Leinonen Poland Country Manager

Olen suomalainen ja asun Varsovassa. Olen työskennellyt itäisessä Keski-Euroopassa yli 20 vuoden ajan erilaisissa taloushallinnon tehtävissä, kuten talouspäällikkönä ja business controllerina. Minulla on kokemusta taloushallinnosta, kirjanpidosta, raportoinnista sekä liiketoimintaprosesseista talouden ulkoistamisen, digitalisoinnin ja IT-ratkaisujen alalla. Olen kiinnostunut digitalisaation ja teknologian tarjoamista mahdollisuuksista vauhdittaa talousprosessien muutosta ja kehitystä.

Pidän monipuolisesta työstäni Leinosella ja monista mielenkiintoisista asiakasprojekteista! Leinosen tiimin kanssa olemme nähneet asiakkaidemme hienoja kasvu- ja menestystarinoita, sekä saaneet olla osana niitä. Tämä motivoi meitä eteenpäin ja jokainen projekti antaa myös mahdollisuuden kehittymiseen ja uuden oppimiseen.

Mielestäni on tärkeää ymmärtää hyvin asiakkaiden tarpeet ja sen pohjalta voimme yhdessä rakentaa vahvan liiketoimintaa tukevan kumppanuus- ja talouspalvelumallin.

Tietoja meistä

Olemme auttaneet ulkomaalaisomisteisia yrityksiä Puolassa yli 14 vuoden ajan luomaan maassa vankan perustan ja rakentamaan sen pohjalle kukoistavaa ja tehokasta liiketoimintaa.

Tiedämme erityishaasteet, joita ulkomaalaisomisteiset yritykset kohtaavat Puolassa. Meillä on paljon ensikäden tietoa paikallisista laeista ja määräyksistä ja noudatamme kirjanpidossa ja muissa töissä aina paikallisia standardeja. Voimme auttaa sinua kaikessa, esimerkiksi verotunnuksen hankkimisessa toimistotilojen löytämisessä ja paikallisen henkilöstön palkkaamisessa. Varmistamme, ettet maksa yhtään enemmän tai vähemmän kuin on tarpeen.

Miksi Leinosen kanssa työskentely on fiksu valinta

 • Tarjoamme erilaisia keskeisiä yrityspalveluita, jotka on suunniteltu mahdollistamaan menestyksesi.
 • Kaikki kirjanpito tehdään paikallisten standardien mukaisesti parhaita käytäntöjä noudattaen.
 • Avoimuus ja vastuullisuus ovat palvelumme perusta.
 • Asiakkaidemme etu on meillä aina keskiössä.
 • Yritysjohdon raportit -palvelumme tarjoaa täsmällisiä tietoja yrityksesi taloudesta.
 • Oikeudelliset palvelumme auttavat muun muassa sopimusneuvotteluissa ja maahanmuuttoasioissa.
 • Luottamukselliset yritystietosi pysyvät luottamuksellisina.
 • Meillä on yli 30 vuoden kokemus rajat ylittävästä liiketoiminnasta.
 • Olemme ylpeitä asiakaspalvelumme laadusta.

Kun Leinonen huolehtii näistä liiketoimintaprosesseista, toimintasi mukautuu paremmin markkinadynamiikan ja kansainvälisen ympäristön muutoksiin. Tämän joustavuus tuo sinulla on merkittävä etu kilpailijoihisi nähden.

Tietoja Puolan-tiimistämme

Leinonen Puolan henkilökunta koostuu hyvin koulutetuista, kokeneista ammattilaisista, joiden tehtävä on helpottaa liiketoimintaasi. Tiimimme jäsenet ovat motivoituneita, tarkkoja ja ystävällisiä, ja asiakastyytyväisyys on heille erittäin tärkeää. Puolan-toimistomme päällikkö on työskennellyt alueella 20 vuotta eri tehtävissä, kuten talouspäällikkönä, business controllerina ja talousasioiden ulkoistamisessa.

14

vuotta Puolassa

25

työntekijää

70

asiakasta aina pienistä yrityksistä suuriin asti

100%

digitaalinen työnkulku

LEINOSEN ARVOT

Korkeat eettiset standardit

Meille lakien, säädösten ja kaikkien solmittujen sopimusten noudattaminen on äärimmäisen tärkeää. Teemme aina yhteistyötä sellaisten henkilöiden ja organisaatioiden kanssa, jotka toimivat samojen periaatteiden mukaisesti.

Luotettavuus

Asiakas keskiössä

Innokas kehittymään

Loistavat tekijät

Ota yhteyttä

Käytä lomaketta lähettääksesi nopean kyselyn.

  Looking for service in a different country?