Kirjanpito

Puolan kirjanpitotiimimme on täysin perehtynyt paikallisiin kirjanpitostandardeihin ja parhaisiin käytäntöihin. Sen ansiosta sinun ei tarvitse perustaa omaa kirjanpito-osastoa ja opetella, miten kirjanpito hoidetaan Puolassa. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Leinosen ansiosta ei ole tarvetta opetteluun. Me ryhdymme suoraan toimiin.

Kirjanpitopalvelut Puolassa

Jos halutaan parhaat mahdollisuudet menestyä Puolassa, tarvitaan ensiluokkaisia kirjanpitopalveluja. Tämä pätee niin itsenäisinä yrityksinä Puolaan tuleviin kuin maahan laajentuviin yrityksiin. Leinosella on vuosikymmenten kokemus Pohjois- ja Itä-Euroopan maista, kuten Puolasta. Olemme säästäneet monen yrityksen aikaa ja vaivaa auttamalla heitä pääsemään tuntemattomille markkinoille.

Miksi yritykset käyttävät Leinosen kirjanpitopalveluita Puolassa

Kirjanpito on suuri huolenaihe riippumatta siitä, aikooko perustaa edustuston, vähittäismyymälän, tuotantolaitoksen tai minkä tahansa muun tyyppisen yrityksen Puolaan. Suuret ja pienet yritykset tulevat luoksemme, koska he tietävät, että kokemuksemme avulla he säästävät rahaa ja välttävät monia ulkomaalaisomisteisille yrityksille tyypillisiä ongelmia. Tässä on kymmenen muuta etua, jotka saa Leinosen kanssa työskennellessä:

 1.  Täyden valikoiman kirjanpitopalvelut, jotka kasvavat yrityksen mukana.
 2.  Meillä on hyvät yhteistyösuhteet paikallisiin viranomaisiin.
 3.  Noudatamme läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden periaatteita.
 4.  Työmme täyttää kansainväliset tilinpäätösstandardit (IFRS).
 5.  Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.
 6.  Palvelumme tarjoavat hyödyllistä tietoa yrityksen taloudesta.
 7.  Autamme tunnistamaan hukkaa ja löytämään mahdolliset säästöt.
 8.  Luot tarkempia ja luotettavampia liiketoimintasuunnitelmia.
 9.  Luottamukselliset tiedot pysyvät luottamuksellisina
 10.   Asiakaspalvelumme on erinomaista

Leinosen kirjanpitopalvelut Puolassa auttavat vastaamaan markkinoiden kehitykseen paremmin ja tunnistamaan mahdolliset kustannussäästöt. Ne tarjoavat asiantuntija-apua Puolan markkinoilla toimimiseen ja yksinkertaistamaan täällä tapahtuvaa liiketoimintaa.

Mitä odottaa Leinoselta

Puolan tilitoimistomme työntekijät ovat korkeasti koulutettuja, kielitaitoisia ammattilaisia, jotka ovat omistautuneet auttamaan asiakkaitamme yksinkertaistamaan vaikeita liiketoimintaprosesseja. Kun ulkoistaa Puolan kirjanpidon Leinoselle, organisaatio on kustannustehokkaampi, joustavampi ja reagoivampi. Yritys hyötyy myös hyvistä suhteista, jotka olemme luoneet asiaankuuluvien ministeriöihin ja virastoihin.

Leinosen kirjanpitopalvelut: Älykäs valinta

Yrityksen avaaminen toisessa maassa on ei ole helppoa. Kaikki, mitä voi tehdä prosessin yksinkertaistamiseksi, on hyvä asia. Leinonen tarjoaa yrityksille yksinkertaisemman, paremman ja kustannustehokkaamman tavan käsitellä aikaa- ja resursseja kuluttavia liiketoimintaprosesseja. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy kirjanpitopalveluistamme Puolassa.

Get in Touch

  +48 22 623 84 18