Ammattimaiset ulkoistuspalvelut Puolassa

Jotta voit muuttaa liikeideasi menestystarinaksi, tarvitset mielikuvitusta, päättäväisyyttä ja taitoa. Kun yrität perustaa yrityksen ulkomaille, tarvitset lisäksi tueksesi jonkun, jolla on paikallista asiantuntemusta. Puolassa sinua tukee Leinonen.

Palvelut

Kirjanpito

Puolan kirjanpitotiimimme on täysin perehtynyt paikallisiin kirjanpitostandardeihin ja parhaisiin käytäntöihin. Sen ansiosta sinun ei tarvitse perustaa omaa kirjanpito-osastoa ja opetella, miten kirjanpito hoidetaan Puolassa. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Leinosen ansiosta ei ole tarvetta opetteluun. Me ryhdymme suoraan toimiin.

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Harvat asiat aiheuttavat yhtä paljon ongelmia kuin palkanlaskentavirheet. Palkanlaskenta on herkkä, usein monimutkainen prosessi. Työntekijöillesi on erittäin tärkeää, että saat hoidettua sen oikein. Jokaisella maalla on kuitenkin omat palkanlaskentaa koskevat sääntönsä. Kun aloittelet toimintaasi Puolassa, et välttämättä tunne paikallisia käytäntöjä ja pysty vastaamaan henkilöstösi odotuksiin. Siitä voi aiheutua ongelmia. Kun ulkoistat palkanlaskennan Leinoselle, vältät tällaiset vaikeudet.

Palkanlaskenta

Yhtiön Perustaminen

Ennen kuin yrityksesi Puolassa voi menestyä, sinun on varmistettava, että se on vankalla pohjalla. Leinosen yhtiön perustaminen -palvelu auttaa sinua kaikessa – aina yrityksesi rekisteröinnistä toimittajien löytämiseen ja toimisto-, tehdas- ja liiketilojen hankkimiseen asti.

Yhtiön Perustaminen

Yritysjohdon Raportit

Yritysjohdon raportit on yksi tärkeimmistä palveluistamme. Palvelu antaa nimittäin sinulle, yrityksen omistajalle, selkeän kuvan yrityksesi taloudellisesta tilasta. Sen avulla voit mukauttaa henkilöstömäärää, yksinkertaistaa tai poistaa prosesseja ja luoda erittäin luotettavia kasvuennusteita.

Yritysjohdon Raportit

Verotus

Jos veroasiasi eivät ole kunnossa, sinulle koituu ongelmia, vaikka kaikki muu olisikin hyvin. On tärkeää, että noudatat kaikkia verovelvoitteitasi alusta alkaen. Velvoitteiden noudattamisesta on huolehdittava myös samalla, kun yrityksesi kasvaa ja muuttuu. Leinonen varmistaa, että velvoitteesi täyttyvät.

Verotus
Ota yhteyttä

Hanki toimintaasi varmuutta ja tehokkuutta ja keskity olennaiseen

PERUSTAMISEN VALMISTELU

Suunnittelitpa sitten kiinteän toimipaikan, osakeyhtiön tai muun yritysmuodon perustamista, voit päättää yhdessä meidän kanssamme, millaisen yrityksen sinun kannattaa perustaa. Otamme myös huomioon sen, mitä haluat tehdä ja mikä hyödyttää sinua parhaiten.

PERUSTAMINEN

Saat apua yhtiön perustamisessa, pankkitilin avaamisessa ja Puolan e-henkilöllisyyden hakemisessa.

LIIKETOIMINNAN ALOITTAMINEN

Laadi tuellamme sopimuksia, jotka ovat täysin Puolan lainsäädännön mukaisia. On paljon helpompaa palkata henkilöstöä, perustaa toimipaikka ja vuokrata varastotilaa, kun saat siihen tukea luotettavilta kumppaneiltamme.

LIIKETOIMINNAN HOITAMINEN

Huolehdimme taloudestasi ja varmistamme, että kirjanpitosi täsmää. Autamme sinua myös järjestämään, kirjaamaan ja tarkistamaan palkanlaskennan tapahtumat.

KASVA JA KEHITY

Tehosta yrityksesi toimintaa luotettavilla kirjanpito-, vero-, palkanlaskenta- ja oikeudellisilla palveluillamme, jotka kattavat kaiken aina laajentumisesta selvitystilaan asti.

Ota yhteyttä Leinoseen

Puolan-toimistomme tarjoaa erinomaisia ulkoistuspalveluita. Niiden avulla voit rakentaa tehokkaan toiminnan, joka pystyy vastaamaan markkinadynamiikan muutoksiin ja kilpailijoihin liittyviin uhkiin. Saat lisätietoja, kun otat yhteyttä Leinoseen täyttämällä yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme. Joku ottaa sinuun pian yhteyttä.

Ota yhteyttä