Leinonen Puola: kirjanpito, palkanlaskenta ja muuta

Leinonen tarjoaa ulkomaisomisteisille yrityksille asiantuntevia palveluita, jotka auttavat niitä pääsemään Puolan markkinoille. Leinonen tarjoaa kirjanpitoa, palkanlaskentaa, oikeudellisia palveluita ja palveluita, jotka liittyvät muun muassa yhtiön perustamiseen.

Tarkoituksemme

Me Leinosella haluamme pitää asiat yksinkertaisina. Siksi myös tarkoituksemme on yksinkertainen. Tarjoamme ensiluokkaisia yrityspalveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat luoda tehokkaamman, kilpailukykyisemmän ja joustavamman organisaation kuin mihin he muuten pystyisivät.

14

VUOTTA PUOLASSA

25

TYÖNTEKIJÄÄ

70

ASIAKASTA AINA PIENISTÄ YRITYKSISTÄ SUURIIN ASTI

100%

DIGITAALINEN TYÖNKULKU

Paikallinen kokemus ja asiantuntemus, johon voit luottaa

Yrityksen perustaminen uuteen maahan voi olla hämmentävä ja stressaava kokemus. Yhdennetyn euroalueen luomisessa on edistytty. Siitä huolimatta on yhä olemassa kulttuuri- ja sääntelyeroja sekä erilaisia käytännön haasteita. Niiden vuoksi asiat voivat helposti mennä pieleen, jos et ole valmistautunut. Tässä me astumme kuvaan.

Tarjoamme ylpeinä korkealaatuista, räätälöityä palveluita. Viestintämme ja luotettavuutemme on ensiluokkaista. Saat Leinosesta vakaan, pitkäaikaisen kumppanin tukemaan sinua Puolassa.

  • 14 vuotta Puolassa
  • 25 työntekijää
  • 70 asiakasta aina pienistä yrityksistä suuriin asti
  • täysin digitaalinen työnkulku
  • vertaansa vailla oleva asiantuntemus rajat ylittävästä liiketoiminnasta

Kun tulet Puolan markkinoille, saatat kohdata esteitä ja tehdä tarpeettomia virheitä. Lisäksi markkinoille tuloon voi liittyä vaikeaa opettelua. Tällaiset hankaluudet liittyvä todennäköisimmin kirjanpitostandardeihin, palkanlaskentaan ja oikeudellisiin ja verotuksellisiin asioihin. Leinosen ansiosta säästyt näihin liiketoimintaprosesseihin liittyviltä vaikeilta oppimiskokemuksilta.

Ota yhteyttä

Leinonen Puolan kanssa työskentelyn lukuisat edut

Näin ollen pääset nauttimaan seuraavista eduista:

Ajansäästö

Kun sinun ja henkilöstösi ei tarvitse tutustua paikallisiin kirjanpitostandardeihin, verosäädöksiin ja työkäytäntöihin, säästät paljon aikaa. Voit käyttää kyseisen ajan yrityksesi muihin asioihin.

Helppous

Kun teet yhteistyötä Leinosen kanssa, sinun ei tarvitse perustaa kirjanpito-, palkanlaskenta-, laki- ja muita osastoja. Me hoidamme kyseiset asiat puolestasi. Jos sinulla on ongelma tai huolenaihe, Leinosen tiimi on aina vain puhelinsoiton päässä.

Joustavuus

Ulkoistamalla keskeiset liiketoimintaprosessit Leinonen Puolalle yrityksesi toiminnasta tulee erittäin virtaviivaista, tehokasta ja joustavaa. Pystyt paremmin muuttamaan lähestymistapaasi, jos markkinoilla tapahtuu yllättäviä muutoksia.

Ota yhteyttä
Looking for service in a different country?

Palvelut

Reassure your expanding operations will be manageable and profitable

With Leinonen managing these traditionally time and resource-consuming processes you will be free to focus on big-picture, long-term concerns.

Kuinka se toimii

If you would like to talk in more depth to a member of our team about our services simply fill out the contact form on our website and someone will respond in short order.

01

Contact

Contact us by email, via the contact form on the website, or give us a call. We’ll get back within 24 hours.

02

Conducting the Meeting

Following the initial contact, a virtual meeting will be set up with a member of our team to discuss your particular needs.

03

Making the Offer

After reviewing the results of the meeting we will respond with a no-obligation offer for our services.

Uusimmat viestit

tammikuu 11, 2023

YRITYSTOIMINTA PUOLASSA

YRITYKSEN PERUSTAMINEN Ennen yritystoiminnan aloittamista Puolassa on tärkeää valita yhtiömuoto. Yhtiömuoto vaikuttaa yrityksen kaikkeen toimintaan, kuten veroraportointiin ja tullitoimenpiteisiin. Useimmat yhtiöt valitsevat yhtiömuodoksi osakeyhtiön (Spólka…

Continue reading
maaliskuu 29, 2017

Parasta Puolasta

Leinonen järjestää yhteistyössä Finpron kanssa aamiaseminaarin Team Finland talossa Ruoholahdessa. Mukana menossa on myös kolme muuta asiantuntijaorganisaatiota sekä Suomesta että Puolasta. Tapahtuma järjestetään 17.05 klo.…

Continue reading
syyskuu 27, 2016

Leinonen asiantuntijana liiketoiminnasta Puolassa kertovassa teoksessa.

Anitta Koskio on koostanut Puolan suomalaisyhtiöistä kertovan teoksen TERVE Poland! Kirjan tarkoituksena on koota yhteen Puolassa toimivien suomalaisyhtiöiden johtajien omia tarinoita ja kokemuksia – ja…

Continue reading

Ota yhteyttä

Käytä lomaketta lähettääksesi nopean kyselyn.

    Looking for service in a different country?