Accounting and consulting since 1989

Meistä

Leinonen Group on kansainvälisesti tunnustettu kirjanpitotoimisto ja konsulttiyhtiö, jolla on yli 25 vuoden kokemus ja tietämys. Yhtiömme 12 toimistoa sijaitsevat ympäri Pohjoismaita, Baltian maita ja keskistä Itä-Eurooppaa – kaikkiaan 11 maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Bulgariassa, Unkarissa ja Ukrainassa.

Palveluvalikoimamme sisältää kirjanpidon, palkanlaskennan sekä verotusta ja oikeudellisia asioita koskevat asiantuntijapalvelut. Kaikki palvelumme ovat räätälöityjä juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.

Meidän missiomme

Leinonen Group on ammattimainen ulkoistamiseen erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista kirjanpito- ja taloushallintopalvelua. Asiakkaamme voivat keskittyä liiketoimintansa ydinkysymyksiin sillä aikaa, kun Leinonen huolehtii heidän taloushallinnostaan.

Leinosen arvot

Korkeat eettiset standardit – Meille lakien, säädösten ja kaikkien solmittujen sopimusten noudattaminen on äärimmäisen tärkeää. Teemme aina yhteistyötä sellaisten henkilöiden ja organisaatioiden kanssa, jotka toimivat samojen periaatteiden mukaisesti.

Luotettavuus – Asiakas voi luottaa meihin ja asiantuntemukseemme. Meille on tärkeää, että saamme kaiken tehdyksi oikein ja ajoissa niiden aikarajojen puitteissa, joista olemme asiakkaan kanssa sopineet. Me työskentelemme ryhmänä pitääksemme kiinni lupauksistamme asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Me käsittelemme luottamuksellista informaatiota vastuullisesti ja huolellisesti.

Asiakas keskiössä – Toimintamme perustuu asiakkaan tarpeisiin. Kohtelemme kaikkia asiakkaitamme yksilöinä ja ymmärrämme, että erilaisilla yhtiöillä on erilaiset tarpeet. Kiinnitämme erityistä huomiota työmme korkeaan laatuun ja asiakkaidemme muuttuviin toiveisiin. Tarjoamme asiakkaillemme ennakoivasti ratkaisuja, jotka tuottavat heille lisäarvoa.

Innokas kehittymään – Olemme aidosti kiinnostuneita kirjanpitoalasta ja aina valmiita kehittämään palveluitamme ja tietämystämme alalla. Tarjoamme asiakkaillemme kehittyneitä ja luotettavia ratkaisuja, jotka lisäävät tehokkuutta ja tuottavuutta tinkimättä vastuullisuudesta. Seuraamme taloushallinnon palveluiden kehitystä ja tarjoamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut, ja he voivat luottaa ammattitaitoomme.

Loistavat tekijät – Vahvuutemme on taitavassa ja sitoutuneessa henkilökunnassa. Huolehdimme taidoistamme kouluttautumalla ja jakamalla tietoa ja auttamalla toisiamme. Kannatamme avointa ja rehellistä tiedonvälitystä toimistoissamme ja asiakkaidemme kanssa. Tämä takaa meille vakaan ja mukavan työskentelyilmapiirin.

ASIAKKAAMME

Kansainväliset ja paikalliset yritykset

Leinonen Groupin asiakaskunta on monipuolista ja haluamme edelleen tarjota palveluitamme eri kokoisille ja eri aloilla toimiville yhtiöille. Suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä yrityksiä, joilla on pysyviä toimintoja toiminta-alueellamme. Asiakkainamme on myös suurempien yhtiöiden tytäryhtiöitä ja sivuliikkeitä. Tämän lisäksi palvelemme menestyneitä ja julkista arvostusta nauttivia paikallisia yhtiöitä siinä missä vastaperustettuja yrityksiäkin.

Vaativien kansainvälisten ja pörssiin listautuneiden yhtiöiden palveleminen on opettanut meitä tekemään kokonaisvaltaista raportointia, joka on räätälöity yksityiskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Ymmärrettyämme asiakkaan tarpeet pystymme kohdentamaan resursseja ja työskentelemään jatkuvasti asiakkaamme hyödyksi. Alakohtainen erityisosaamisemme mahdollistaa vaadittavan laatutason saavuttamisen. Lisäksi työskentely eri alojen yhtiöiden kanssa antaa arvokasta näkemystä, jota voimme käyttää hyödyksemme tulevaisuuden haasteissa.

Kansainväliset yhtiöt

Leinonen Group on erikoistunut palvelemaan kansainvälisiä yhtiöitä. Laajan ja erityislaatuisen kansainvälisen toimisto- ja yhteistyökumppaniverkostomme avulla pystymme palvelemaan yhtiöitä heidän kansainvälisissä toiminnoissaan. Korkeiden kansainvälisten vaatimusten saavuttaminen ja ylläpitäminen on meille äärimmäisen tärkeää. Elimellinen osa meitä ja koko liiketoimintamme ydin ovat suomalaiset juuremme, jotka takaavat ymmärryksen länsimaisen liiketoiminnan arvoista ja toimintatavoista. Tämä luo perustan luotettavalle ja hedelmälliselle yhteistyölle kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Vaaliakseen pohjoismaista perinnettä enemmistö Leinosen hallinnosta on taustaltaan suomalaisia tai pohjoismaalaisia.


Uusiin liiketoimintaympäristöihin astuminen ei ole koskaan helppoa, mutta hyvin suunnitellut ja tuetut liiketoimet ovat todennäköisemmin menestyksellisiä. Olemme valmiita työskentelemään tiukalla aikataululla, seuraamaan alan standardeja ja kommunikoimaan useilla vierailla kielillä paikallisen kielen lisäksi.
Leinonen Group on käytettävissä teidän hyödyksenne.


Paikalliset yhtiöt

Paikallisia yhtiöitä palvelee tyypillisesti paikallinen Leinosen toimisto, joka tarjoaa asiakkaalle kaiken tarvittavan avun ja resurssit laadukkaaseen kirjanpitoon, hallintoon ja palkanlaskennan hallinnoimiseen. Lisäksi neuvomme asiakkaitamme lukuisissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa, kuten kansainvälistymisessä ja paikallisessa lainsäädännössä. Tapaamiset ja tiivis yhteistyö ovat olennainen osa mitä tahansa menestyksellistä suhdetta.

Palveluiden mukauttaminen asiakkaan tarpeita vastaavaksi on tärkeää mille tahansa yritykselle, mutta eritoten pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka arvostavat hallinnon joustavuutta. Paikalliset yritykset arvostavat myös luotettavuuttamme ja kansainvälistä kokemustamme.
Leinonen tukee ja huolehtii asiakkaidensa taloudesta ja auttaa heitä näin esimerkiksi selättämään haasteet ja riskit, joita uuden liiketoiminnan aloittamiseen liittyy ja välttämään ongelmia kirjanpidon ulkoistamisessa.

TULE MUKAAN

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Leinonen Groupissa tai haluat kuulla harjoittelumahdollisuuksista yhtiössämme, lähetä hakemuksesi sähköpostitse paikalliseen toimistoomme.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

.         Tarjoamme turvallisen ja mukavan työympäristön
.         Takaamme kansainvälisen ilmapiirin ja haastavia tehtäviä
.         Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet
.         Tuemme henkilökohtaista kehitystä ja kouluttautumista
.         Juhlistamme niin tiimin kuin yksilöidenkin onnistumisia
.         Ymmärrämme työntekijöidemme tarpeet

Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

7

May

Leinonen palvelee nyt myös Minskissä Valko-Venäjällä

29

Mar

Parasta Puolasta

Take contact

Email again:
Services