Accounting and consulting since 1989

Vuoden 2017 vinkit kirjanpitoon - Puolan top 5.

  • Tehokkuus on kaikki kaikessa: käy koko taloushallinnon prosessisi läpi aina laskun vastaanottamisesta kuukauden päättämiseen. Näin mahdolliset tehottomuudet saadaan kitkettyä. Jos et saa edellisen kuukauden raportteja seuraavan kuukauden ensimmäisinä päivinä - prosessisi ei toimi kunnolla. Vaadi enemmän!
  • Käy läpi laskujen kierto yrityksessäsi. Et halua turhaan siirrellä samoja papereita työpöydältä toiselle.
  • Hyödynnä toimistotyötä avustavat ohjelmistot. Markkinoilla on tehokkaita ja edullisia ratkaisuja, jotka todella helpottavat päivittäisen hallinnon pyörittämistä.
  • Vamista, että olet tietoinen kaikista vuoden 2017 lakimuutoksista Puolassa. Leinosella tiedotamme asiakkaillemme oleellisista muutoksista aina hyvissä ajoin. Kukaan ei halua ikäviä yllätyksiä - varsinkaan lainsäädännön suunnalta.
  • Viimeisenä neuvona palkanlaskenta: tämä on varmasti yksi arkaluonteisimmista asioista monissa yhtiöissä. Palkanlaskennan on aina ja kaikissa tilanteissa toimittava virheettömästi. Varmista siis, että sinulla on riittävät resurssit ja riittävästi osaamista henkilöstöhallinnossa ja palkanlaskennassa. Monimutkaisuutensa vuoksi edellämainitut ovatkin useimmiten ulkoistettuja toimintoja kansainvälisissä yhtiöissä.

21.02.17


Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

7

May

Leinonen palvelee nyt myös Minskissä Valko-Venäjällä

29

Mar

Parasta Puolasta

Take contact

Email again:
Services