Leinonen Ruotsi

Ruotsin talouden kasvaessa jatkuvasti se houkuttelee kansainvälisiä yrityksiä, jotka etsivät uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Ruotsin vahvuutena on korkeakoulutetun työvoiman saatavuus. Palkkakustannukset Ruotsissa ovat verrattain korkeat.

Investoijien kannattaa pitää silmällä erityisesti IT sektoria sekä peliteollisuutta.

Ruotsissa on erinomainen infrastruktuuri. Se vastaa tai ylittää minkä tahansa muun Euroopan maan infrastrukstuurin. Laajat julkiset investoinnit takaavat kattavat valtakunnallisten teiden, rautateiden, vesiväylien, satamien ja lentokenttien verkoston.


LAATU

Leinonen Ruotsi noudattaa kansainvälisiä kirjanpidon ja liiketoiminnan standardeja. Me ymmärrämme ulkomaisten asiakkaidemme tarpeita ja kilpailukykymme perustuu kokemukseen, laadukkaseen tekemiseen sekä suomalaiseen taustaan. Luotettava kumppani taloushallinnossa on yksi menestyksekkään liiketoiminnan kulmakivistä. Tarkat ja ajallaan toimitetut raportit auttavat asiakasta arvioimaan omaa liiketoimintaansa ja tekemään oikeita päätöksiä.

Palvelujen laadun takaavat vahvat sisäiset tarkastusmenettelyt.

ASIAKKAAT

Leinonen Ruotsi palvelee kaikenkokoisia kansainvälisiä yrityksiä. Tällä hetkellä suomalaiset ja baltialaiset yritykset ovat enemmistössä, mutta muiden ulkomaisten yritysten määrä on jatkuvassa kasvussa.

OHJELMISTOMME

Ruotsissa meillä on kokemusta seuraavista kirjanpiotjärjestelmistä: Procounter Navision, Visma, Directo, SAP, Scala ja Fortnox.

Latest articles

2

Apr

International Payroll - Successfully operating globally with minimal...

9

Feb

Seminaari "Mahdollisuuksien Ruotsi"

Take contact

Email again:
Services