Oikeudelliset Palvelut

Yritystä Ruotsiin perustettaessa ei voi välttyä oikeudellisilta kysymyksiltä, joten tämän tyyppisen asiantuntemuksen tarve on ilmeinen. Leinonen voi tarvittaessa ohjata sinut paikallisen lakitiimin puheille. Nämä asiantuntijat voivat neuvoa sinua muun muassa maahanmuuttokysymyksissä sekä toimitilavuokrasopimusten, työsopimusten ja toimittajasopimusten suhteen.

Oikeudelliset palvelut Ruotsissa

Jos suunnitelmiin kuuluu liiketoiminnan laajentaminen Ruotsiin, on hyvä omata asiantuntevat lakipalvelut etukäteen. Oikeat oikeudelliset palvelut Ruotsissa voivat helpottaa Ruotsin markkinoille integroitumista ja olla lopulta ratkaiseva tekijä onnistumisen ja epäonnistumisen välillä. Leinonen on tarjonnut luotettavaa oikeudellista neuvontaa yrittäjille ja yrityksille yli 30 vuoden ajan. Olemme auttaneet heitä vakiinnuttamaan asemansa Ruotsissa ja välttämään oikeudellisia ongelmia.

Miksi valita Leinosen lakipalvelut Ruotsissa

Olitpa sitten perustamassa uutta yritystä Ruotsissa tai avaamassa edustustoa tai tuotantolaitosta, Leinonen tarjoaa etuja, kuten:

  • nopea ja vaivaton kommunikaatio maahanmuuttoviranomaisten kanssa
  • yrityksen rekisteröintiprosessin kokonaisvaltainen käsittely
  • verotunnuksen hankkiminen
  • toimittajasopimusten asiantuntevat neuvottelut
  • asianmukaisen toimisto-, liike- tai teollisuustilan turvaaminen
  • yrityksen immateriaalioikeuksien vankka suojaaminen
  • GDPR-sääntöjen ja -määräysten noudattamisen varmistaminen
  • puolustaa vahvasti sinua ja etujasi, jos asiasi päätyy oikeuteen

Luotettava oikeudellinen neuvonta Ruotsissa

Leinonen tarjoaa asiantuntija-apua muun muassa maahanmuuttoasioissa, työoikeudessa, kansainvälisessä yritysoikeudessa, immateriaalioikeudessa ja vero-oikeudessa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus asiakkaidemme asioiden edistämisestä. Varmistamme, että ruotsalainen yrityksesi ei joudu vältettävissä olevien oikeudellisten virheiden tai oikeusjuttujen uhriksi.

Ota yhteyttä Leinoseen

Jos haluat vankan perustan Ruotsissa, tarvitset oikeudellisia palveluja, jotka pystyvät tehokkaasti edustamaan etujasi kaikissa mahdollisissa asioissa. Leinosen oikeudelliset palvelut Ruotsissa ovat fiksu valinta, olitpa vasta aloittamassa täällä tai sinulla on täällä jo vakiintunut asema. Soita Leinoselle jo tänään ja selvitä, miten voimme auttaa yritystäsi.

Get in Touch

    +46 725062222