Leinonen virtaviivaistaa kansainvälisen liiketoiminnan prosessit

Yrityksen perustaminen ulkomaille voi hieman hirvittää... Ellet sitten tee yhteistyötä Leinosen ammattilaisten kanssa, joilla on vuosien kokemus Ruotsin markkinoista.

Palvelut

Kirjanpito

Kaikki Tukholman kirjanpitotiimissämme ovat paikallisten kirjanpitosäännösten asiantuntijoita. Palvelujamme käyttämällä säästät aikaa, minimoit virheet ja varmistat, että paikallisia kirjanpitosäädöksiä noudatetaan prikulleen. Siten sinulla on enemmän aikaa keskittyä muihin asioihin, kuten yrityksesi kasvua tukeviin toimintoihin.

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on arkaluonteinen ja usein monimutkainen prosessi. Työntekijöiden kannalta on erityisen tärkeää, että se tehdään oikein, mutta jokaisella maalla on omat erityissäännöksensä. Palkanlaskentapalvelumme takaavat, että tämä prosessi hoidetaan huolella.

Palkanlaskenta

Yhtiön Perustaminen

Meillä on yli 10 vuoden kokemus Ruotsin liiketoimintaprosesseista. Näiden vuosien aikana olemme auttaneet lukuisia ulkomaisia yrityksiä saamaan vankan jalansijan Ruotsin markkinoilta. Ennen kuin lähdet itse perustamaan yritystä Ruotsiin, ota yhteyttä Leinoseen ja selvitä, miten voimme olla avuksi.

Yhtiön Perustaminen

Yritysjohdon Raportit

Johdon raportointi on paras tapa saada reaaliaikainen tilannekuva yrityksesi taloudesta. Johdon raportointipalvelumme avulla voit tehdä tarvittaessa muutoksia ja vastata nopeammin erilaisiin yritystoiminnan haasteisiin.

Yritysjohdon Raportit

Oikeudelliset Palvelut

Yritystä Ruotsiin perustettaessa ei voi välttyä oikeudellisilta kysymyksiltä, joten tämän tyyppisen asiantuntemuksen tarve on ilmeinen. Leinonen voi tarvittaessa ohjata sinut paikallisen lakitiimin puheille. Nämä asiantuntijat voivat neuvoa sinua muun muassa maahanmuuttokysymyksissä sekä toimitilavuokrasopimusten, työsopimusten ja toimittajasopimusten suhteen.

Oikeudelliset Palvelut

Verotus

Globaaleilla markkinoilla toimivat yritykset edellyttävät verotukseen liittyvien haasteiden ratkaisemista nopeasti ja tehokkaasti. Asiantuntevien verotuspalveluidemme ansiosta yrityksesi noudattaa varmasti ruotsalaisia lakeja ja säännöksiä.

Verotus
Ota yhteyttä

Minimoi virheet ja tehottomuus ja keskity yrityksesi kasvuun

Ennen yhtiön perustamista

Asiantuntijamme auttavat sinua määrittämään sen yritysmuodon, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja visiotasi. Voit luottaa siihen, että suosittelemamme yritysmuoto sopii pitkän aikavälin tavoitteisiisi ja takaa optimaaliset hyödyt.

Yhtiön perustaminen

Kun olet valinnut yritysmuodon, autamme sinua muun muassa maahanmuuttokysymyksissä, pankkitilin avaamisessa sekä verotunnuksen hankkimisessa.

Liiketoiminnan toimintaedellytykset

Tiimimme Tukholmassa auttaa sinua neuvottelemaan työ- ja toimittajasopimukset, hankkimaan oikeantyyppisen toimisto- tai liiketilan sekä palkkaamaan paikallista henkilöstöä.

Liiketoiminnan pyörittäminen

Huolehdimme kirjanpidosta ajallaan ja luotettavasti sekä palkanlaskennan velvoitteista tarkasti. Lisäksi johdon raportointi antaa selkeän kuvan yrityksesi toiminnasta.

Kasvu ja kehitys

Kun yrityksesi toimii ennakoitavalla tavalla, tulevaisuuden suunnittelusta tulee suoraviivaista ja tehokasta. Siten olet muihin yrityksiin nähden paremmassa asemassa vastaamaan erilaisiin toimintaympäristön haasteisiin.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää yrityksen perustamisesta Ruotsiin? Ota yhteyttä jo tänään.

Ota yhteyttä