Yhtiön Perustaminen

Meillä on yli 10 vuoden kokemus Ruotsin liiketoimintaprosesseista. Näiden vuosien aikana olemme auttaneet lukuisia ulkomaisia yrityksiä saamaan vankan jalansijan Ruotsin markkinoilta. Ennen kuin lähdet itse perustamaan yritystä Ruotsiin, ota yhteyttä Leinoseen ja selvitä, miten voimme olla avuksi.

Yhtiön perustaminen Ruotsissa

Ulkomaalaisomisteisen yrityksen perustaminen Ruotsiin ei ole yksinkertainen tehtävä. Yrityksen rekisteröintinumeron hankkiminen Ruotsissa, keskeisen ulkomaisen henkilöstön perehdyttäminen, toimisto-, vähittäismyynti- tai valmistustilan löytäminen ja turvaaminen sekä vuorovaikutus Ruotsin veroviraston kanssa ovat kaikki aikaa vieviä, mutta olennaisia prosessin osia. Virhe yhdessä näistä tai muissa prosessin vaiheissa voi viedä sinut viikkoja tai kuukausia taaksepäin ja maksaa sinulle paljon rahaa. Siinä oli huonot uutiset. Hyvä uutinen on, että Leinosen yhtiön perustamispalvelut Ruotsissa auttavat ulkomaisia yrittäjiä ja muita, jotka haluavat luoda itsenäisen yhtiön Ruotsin maaperälle.

Leinosen yhtiön perustamispalvelut Ruotsissa

Olemme yli 30 vuoden ajan auttaneet yrityksiä yksinkertaistamaan toimintaansa ja vakiinnuttamaan asemansa ulkomaisilla markkinoilla. Meillä on toimistoja yli kymmenessä Pohjois- ja Itä-Euroopan maassa, myös Ruotsissa, ja olemme auttaneet monien uusien yritysten tuloa näihin maihin. Missiomme on hoitaa asiakkaidemme puolesta vaikeita ja aikaa vieviä liiketoimintaprosesseja. Avullamme he voivat leikata kustannuksia, säästää aikaa ja tehostaa toimintaansa.

Joskus olemme mukana alusta alkaen ja autamme uuden yhtiön perustamisessa Ruotsissa. Siinä tapauksessa autamme kaikessa oleskeluluvista viisumeihin, yritysrekisterinumeron hankkimisessa, sopimusten neuvottelemisessa toimittajien kanssa, toimisto- tai teollisuustilojen hankkimisessa ja jopa henkilöstön palkkaamisessa. Suurin osa asiakkaistamme ihmettelee ennen puoliväliin pääsyä, miksi he koskaan edes harkitsivat työskentelyä ilman meitä.

Lisäetuja

Muita yhtiön perustamispalvelumme etuja ovat:

  • Luotettavuus: meillä on yli 30 vuoden kokemus kaltaistesi auttamisesta.
  • Tehokkuus: säästät paljon aikaa verrattuna yhtiön perustamiseen yksin.
  • Kustannustehokkuus: koska aika on rahaa, sitä myös säästyy huomattavasti.
  • Vastuuvelvollisuus: perustamme työmme länsimaiselle liiketalouden vastuullisuuden periaatteelle.
  • Luottamuksellisuus: luottamukselliset tiedot ovat turvassa.

Et ole yksin

Ruotsin operaation lopullinen menestys tai epäonnistuminen riippuu suurelta osin perustasta, jolle se on rakennettu. Kun värväät Leinosen auttamaan yhtiön perustamisessa Ruotsiin, voit olla varma, että perusta on eheä.

Ota yhteyttä Leinoseen

Ennen kuin ryhdyt toimiin yhtiön perustamiseksi Ruotsiin, keskustele Leinosen kanssa. Voimme tehdä prosessista helpomman ja kustannustehokkaamman. Ota yhteyttä jo tänään.

Get in Touch

    +46 725062222