Kirjanpito

Kaikki Tukholman kirjanpitotiimissämme ovat paikallisten kirjanpitosäännösten asiantuntijoita. Palvelujamme käyttämällä säästät aikaa, minimoit virheet ja varmistat, että paikallisia kirjanpitosäädöksiä noudatetaan prikulleen. Siten sinulla on enemmän aikaa keskittyä muihin asioihin, kuten yrityksesi kasvua tukeviin toimintoihin.

Kirjanpitopalvelut Ruotsissa

Ruotsissa toimivien yritysten on noudatettava EU:n kirjanpitoa, tilintarkastusta ja taloudellista raportointia koskevia säännöksiä. Se ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. Yrityksesi tyypistä riippuen on ehkä täytettävä Bokföringsnämndenin (BFN; Ruotsin tilinpäätösstandardilautakunta) tai Finansinspektionen (SFSA; Ruotsin finanssivalvonta) standardit. Lisäksi Ruotsi on kehittänyt oman kansallisen tilinpäätösstandardin, joka perustuu IFRS-standardeihin ja tunnetaan laajalti nimellä BFNAR 2012: 1.

Ulkomaisomisteinen yritys tarvitsee Ruotsissa kirjanpitopalveluja, jotka täyttävät kaikki yritystyyppiä koskevat säännöt ja määräykset.

Leinosen kirjanpitopalvelut Ruotsissa

Leinonen on auttanut yrityksiä yksinkertaistamaan toimintaansa jo yli 30 vuoden ajan. Meillä on toimistoja kaikkialla Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa, ja henkilöstömme koostuu huippuammattilaisista. Ruotsin toimistomme henkilökunta on kielitaitoista ja perehtynyt paikallisiin kirjanpitokäytäntöihin. Ruotsissa toimivat yritykset päättävät ulkoistaa kirjanpitonsa Leinoselle, koska tarjoamme:

  • läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta
  • yrityksen joustavaa kasvattamista ja muutosten tekoa
  • erityistarpeisiin räätälöidyt palvelut
  • kustannustehokkaan tavan parantaa kirjanpitoa
  • arvokasta tietoa yrityksen taloudellisesta tilasta
  • tietojen ehdottoman luottamuksellisuuden
  • kyvyn tehostaa liiketoimintaprosesseja

Kun voi luottaa kirjanpidon tarkkuuteen ja eheyteen, markkinoiden kehitykseen reagointi käy nopeammin ja tehokkaammin. Voi myös luoda kasvustrategian, jolla on suuri onnistumisen todennäköisyys.

Mitä voi odottaa, kun työskentelee Leinosen kanssa

Useimmat Leinosen kirjanpitopalveluista kiinnostuneista yrityksistä yllättyy siitä, kuinka helppoa meidän kanssamme on työskennellä ja kuinka yksinkertainen kirjanpidon ulkoistamisprosessi on. Jokainen henkilökuntamme jäsen on ammattilainen. He tuntevat kaikki Ruotsin kirjanpitojärjestelmän yksityiskohdat. Heidän ainoa tavoitteensa on auttaa sinua yksinkertaistamaan toimintaasi niin, että ruotsalaisella yritykselläsi on suuremmat mahdollisuudet menestyä pitkällä aikavälillä.

Ota yhteyttä Leinoseen jo tänään saadaksesi lisätietoja

Kirjanpito Ruotsissa ei ole yksinkertainen tehtävä. Vuosikertomukset, tilinpäätökset, Ruotsin tilinpäätöslain noudattaminen ja selvittäminen, mitkä IFRS Swedenin näkökohdat (jos sellaisia on) koskevat yritystäsi, ovat kaikki riittäviä syitä aiheuttamaan sinulle päänsärkyä. Kirjanpidon ulkoistaminen Leinoselle poistaa tällaiset vaivat ja säästää samalla aikaa ja rahaa. Ota yhteyttä Leinoseen jo tänään, niin kerromme, miten voimme auttaa yritystäsi.

Get in Touch

    +46 725062222