Asiakaslähtöiset kirjanpitopalvelut Ruotsissa

Leinosen laadukkaiden kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluiden avulla voit minimoida virheet ja parantaa yrityksesi tuottavuutta Ruotsin markkinoilla.

Luotettavuus sekä paikallinen asiantuntemus ovat toimintamme kulmakiviä. Siten ymmärrämme ulkomaisten yritysten haasteet Ruotsissa. Lisäksi noudatamme ruotsalaisia säännöksiä prikulleen.

Seppo Hämäläinen

Leinonen Group CEO

Olen johtanut Leinonen Groupin sitoutunutta tiimiä yhtiön CEO:na vuodesta 2016. 31-vuotisen taipaleemme aikana olemme kasvaneet tasaisesti nykyiseksi 12 maata, yli 1200 asiakkaan ja yli 230 työntekijää kattavaksi yhtiöksi. Menestyksemme kulmakivenä on visiomme, jonka mukaan fokuksemme on luoda loistava työpaikka työntekijöillemme, erinomainen asiakaskokemus asiakkaillemme, vakaa ja luotettava tuotantoympäristö ja katsoa tulevaisuuteen pitkällä tähtäimellä.

Me olemme täällä jäädäksemme, ja siksi rakennamme ratkaisumme tähtäämään myös pitkälle tulevaisuuteen ja panostamme jatkuvaan kehitykseen – olemaan joka päivä eilistä parempia. Palkkauksessa panostamme paljon löytääksemme meille oikeat ihmiset jotta sitoutuminen on molemmin puolesta ja voimme antaa asiakkaillemme kaiken sen avun joita he tarvitsevat. Meille on tärkeätä tarjota mutkaton ja asiakkaalle kannattava kokemus.

Meistä

Leinosella on 10 vuoden kokemus liiketoiminnasta Ruotsissa, joten olemme luotettava kumppani, kun haluat menestyä näillä markkinoilla.

Lähestymistapamme on aina asiakaslähtöinen olipa kyse sitten kirjanpito- tai palkanlaskentapalveluista. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa tinkimättömään laatuun, kun haluat laajentaa yrityksesi toimintaa Ruotsiin.

Ulkoista haluamasi prosessit Leinoselle ja keskity itse ydinosaamiseesi. Tämä investointi kannattaa. Yhteistyö kanssamme vähentää byrokratiaa ja kalliiden kirjanpitovirheiden riskiä. Lisäksi varmistamme, että kaikki prosessit noudattavat paikallisia standardeja ja että työn laatu vastaa ruotsalaista huipputasoa.

Palkanlaskentapalveluidemme avulla voit luoda ja ylläpitää hyvät suhteet ruotsalaiseen henkilökuntaasi. Palkanlaskennassa kun ei saisi tapahtua minkäänlaisia virheitä – tästä Leinosen tiimi pitää huolta.

Leinosen Tukholman toimiston henkilökunta tunnetaan ystävällisyydestään ja pätevyydestään. Jokainen tiimin työntekijä on omistautunut auttamaan asiakkaitamme virtaviivaistamaan prosesseja ja siten antamaan parhaat mahdolliset edellykset menestyä Ruotsin markkinoilla.

10

vuotta Ruotsin markkinoilla

70+

asiakasta yli 18 maasta

100%

työntekijät osaavat englantia (taso 4 tai korkeampi)

100%

digitaaliset työprosessit

LEINOSEN ARVOT

Korkeat eettiset standardit

Meille lakien, säädösten ja kaikkien solmittujen sopimusten noudattaminen on äärimmäisen tärkeää. Teemme aina yhteistyötä sellaisten henkilöiden ja organisaatioiden kanssa, jotka toimivat samojen periaatteiden mukaisesti.

Luotettavuus

Asiakas keskiössä

Innokas kehittymään

Loistavat tekijät

Ota yhteyttä

Käytä lomaketta lähettääksesi nopean kyselyn.

    Looking for service in a different country?