Accounting and consulting since 1989

Muut taloushallinnon palvelut

Hallinnolliset toimet ovat elintärkeä osa minkä tahansa yhtiön menestystä, toimipa se kotimaassa tai ulkomailla. Jotkin yksityiskohdat ovat tiiviissä yhteydessä tuottavan liiketoiminnan ylläpitoon ja toiset ainoastaan paikalliseen lainsäädäntöön. Jokaisen yhtiön on huolehdittava liiketoimistaan, mutta paikalliset viranomaiset vaativat usein tietynlaista menettelyä tietyin ehdoin. Leinosen paikallinen toimisto ottaa nämä väsyttävät ja aikaa vievät toiminnot mielellään hoidettavakseen.

Meillä Leinosella hallinnointipalvelut ovat tiiviissä yhteydessä kirjapitoon ja palkanlaskentaan. Hallinnointipalvelut, kuten maksujen käsittely, laskujen laatiminen tai arvonlisäverovelvolliseksi rekisteröityminen paikallisten vaatimusten mukaisesti hoituvat asiantuntevilta kirjanpitäjiltämme helposti.

Leinosen hallinnointipalvelut tekevät liiketoiminnan harjoittamisesta teille mukavampaa. Pyynnöstänne voimme edustaa teitä viranomaisten kanssa asioitaessa, arkistoida kirjanpidollista aineistoa ja tarjota oikeudellisen postiosoitteen tai postinkäsittelypalvelua.

Latest articles

28

Oct

Why Do Companies Stick with Poor Accounting &...

11

Jan

Verotuksen muutoksia Virossa 2020–2021

11

Jan

Arvonlisäverotuksen muutokset 2021: miten muuttuvat rajat ylittävä kaupankäynti,...

Take contact

Email again:
Services