Accounting and consulting since 1989

Muut taloushallinnon palvelut

Hallinnolliset toimet ovat elintärkeä osa minkä tahansa yhtiön menestystä, toimipa se kotimaassa tai ulkomailla. Jotkin yksityiskohdat ovat tiiviissä yhteydessä tuottavan liiketoiminnan ylläpitoon ja toiset ainoastaan paikalliseen lainsäädäntöön. Jokaisen yhtiön on huolehdittava liiketoimistaan, mutta paikalliset viranomaiset vaativat usein tietynlaista menettelyä tietyin ehdoin. Leinosen paikallinen toimisto ottaa nämä väsyttävät ja aikaa vievät toiminnot mielellään hoidettavakseen.

Meillä Leinosella hallinnointipalvelut ovat tiiviissä yhteydessä kirjapitoon ja palkanlaskentaan. Hallinnointipalvelut, kuten maksujen käsittely, laskujen laatiminen tai arvonlisäverovelvolliseksi rekisteröityminen paikallisten vaatimusten mukaisesti hoituvat asiantuntevilta kirjanpitäjiltämme helposti.

Leinosen hallinnointipalvelut tekevät liiketoiminnan harjoittamisesta teille mukavampaa. Pyynnöstänne voimme edustaa teitä viranomaisten kanssa asioitaessa, arkistoida kirjanpidollista aineistoa ja tarjota oikeudellisen postiosoitteen tai postinkäsittelypalvelua.

Latest articles

20

Dec

2020 Vision: Three Factors to Consider When Expanding...

18

Feb

Muutamia uusia mahdollisuuksia ja velvollisuuksia yrityksille vuonna 2020...

5

Feb

Oletko valmiina vuoteen 2020? Tiivistelmä tänä vuonna voimaan...

Take contact

Email again:
Services