Leinonen Ukraina

Ukraina on panostanut viime vuosina ulkomaisten sijoittajien saamiseksi maahan. Ukraina kärsi sijoitusten kadosta ja BKT:n laskusta Krimin valtauksen myötä vuonna 2014, mutta on jo pääsemässä takasisin jaloilleen. Maatalous on vahvassa nousussa ja ulkomaiset investoinnit ovat suurimmilta osin kohdistettu tuotantoon ja IT-palveluiden ulkoistukseen.

Palkkamenot Ukrainassa ovat pienemmät verrattuna Baltian maihin, Puolaan tai edes Venäjään. Liiketoimintamahdollisuudet ovat siis erinomaiset ulkomaisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden ja palvelujen ulkoistuksesta. Ukrainalainen työvoima on pätevää hyvän koulutuksen ansiosta. Lähiaikoina monet IT sektorilla toimivat yritykset ovatkin avanneet toimistonsa maahan, sillä se on tarjonnut ammattitaitoisia ohjelmistokehittäjiä kilpailukykyisillä palkkioilla. Kiova ja Lviv ovat Ukrainan isoimmat IT sektorin keskittymät, Harkovan tullessa perässä.

Ukrainassa laillisuusperiaate ei ole niin vahva kuin se voisi olla. Tästä syystä ulkomaiset investoijat saattavat kohdata vaikeuksia harjoittaessaan liiketoimintaa Ukrainassa. Tästä syystä on tärkeää olla luotettava paikallinen kumppani, joka osaa auttaa jos ongelmia tulee.


LAATU

Leinonen Ukraina noudattaa kansainvälisiä kirjanpidon ja liiketoiminnan standardeja. Me ymmärrämme ulkomaisten asiakkaidemme tarpeita ja kilpailukykymme perustuu kokemukseen, laadukkaseen tekemiseen sekä suomalaiseen taustaan. Luotettava kumppani taloushallinnossa on yksi menestyksekkään liiketoiminnan kulmakivistä. Tarkat ja ajallaan toimitetut raportit auttavat asiakasta arvioimaan omaa liiketoimintaansa ja tekemään oikeita päätöksiä. Leinonen Ukrainassa meillä on myös suomalainen maajohtaja paikan päällä.

ASIAKKAAT

Leinonen Ukraina palvelee kaikenkokoisia kansainvälisiä yrityksiä. Suomalaisena yrityksenä olemme lähimpänä Pohjoismaisia ja länsimaisia yrityksiä, mutta aina valmiita auttamaan yhtiöitä, jotka tulevat kauempaa ja haluavat päästä Ukrainan markkinoille.

OHJELMISTOMME

Ukrainan markkinoilla käytetään lähes pelkästään 1C järjestelmää. Monitahoisempiin tarpeisiin kokenut tiimimme on myös pystyy käyttämään seuraavia järjestelmiä: Microsoft Dynamics, Sedab, Axapta, Hyperion, SAP, Scala, Hansa World ja Directo.

Latest articles

Take contact

Email again:
Services