Фокус върху нуждите на клиента

С над 30 години опит в потпомагане на трансграничния бизнес из цяла Северна и Източна Европа и Азия, Лейнонен има уникална квалификация, за да помогне на Вашето българско предприятие да намери правилния път.

Услуги

Счетоводство

Нашият български офис е окомплектован с квалифицирани финансови специалисти с богат местен опит. Цялата работа, която те вършат от Ваше име, напълно спазва българските стандарти и устоява безукорно и на най-задълбочените проверки. Вашите фирмени книжа са в добри ръце при Лейнонен.

Счетоводство

Управление на заплати

Ведомост „Заплати“ е един чувствителен, често пъти сложен процес. За Вашите служители е много важно да го изпълнявате правилно, но всяка държава си има своите уникални правила. Тези, които са новаци в България и се опитват да се справят с ведомост „Заплати“ вътрешно, буквално си играят с огъне. По-добрият вариант е да възложите на Лейнонен управлението на ведомост „Заплати“. Имаме десетилетия опит в работата с ведомост „Заплати“ и за големи, и за малки фирми.

Управление на заплати

Регистриране На Дружество

Ако желаете Вашите дейности в България да просперират, важно е те да са изградени върху солидна основа. Учредяването на фирма в България не е сложно като ядрена физика, но здравословната доза местни знания и опит, които предоставяме, помага за гарантиране на това, че са попълнени правилните формуляри и са следвани правилните процедури.

Регистриране На Дружество

Management Reporting

Нашите доставчици на услуги по управленска отчетност Ви осигуряват ясна картина на финансовото здраве на Вашата фирма. Наличието на точна, своевременна финансова информация ще Ви помогне по-добре да откриете къде се пилеят ресурси, да определите потребностите от персонал и да изготвите по-надежднастратегия за растеж.

Management Reporting

Правни Услуги

Нашите правни услуги помагат на клиентите да получават надеждна консултация по отношение най-честите проблеми, срещани от български фирми с чуждестранни собственици. Ако Вашето предприятие бъде въвлечено в по-сериозен правен спор, ние се обръщаме към местни адвокатски дружества за съдействие.

Правни Услуги

Данъчно Облагане

Когато учредявате фирма в България, последното нещо, което искате да направите, е да имате негативни преживявания с Националната агенция по приходите. Когато ангажирате нашите данъчни услуги, можете да имате спокойствието, че спазвате данъчните си задължения от самото начало.

Данъчно Облагане
Свържете се с нас

Получете максимална яснота и увереност като стимул за Вашия бизнес

ПРЕДИ УЧРЕДЯВАНЕТО

Можем да решим дали постоянно място на стопанска дейност, дружество с ограничена отговорност или друг вариант е уместен за създаване на Вашия бизнес. Вземаме предвид Вашите цели и кое ще Ви облагодетелства най-много.

УЧРЕДЯВАНЕ

Получете помощ със създаването на докуметалната основа на Вашия бизнес, откриването на банкова сметка и регистрирането на фирма в Агенцията по вписванията България.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА БИЗНЕСА

Получете съдействие при изготвянето на трудови договор, които напълно да спазват българското законодателство. Наемането на персонал, отварянето на офис или наемането на склад ще бъде улеснено със съдействието на нашите доверени партньори.

УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕСА

Ние ще извършваме Вашите счетоводна отчетност. Също така, ще Ви съдействаме при организирането, документирането и балансирането на операции по управление на заплатите на Вашите служители.

ПОСЛЕДВАЩ РАСТЕЖ И РАЗВИТИЕ

Дайте на Вашето дружество тласък напред с нашите надеждни счетоводни, данъчни и ТРЗ услуги, които обхващат всичко от разширяване до ликвидация.

Научете повече

Преди да предприемете важни ходове към учредяване на фирма в България, свържете се с Лейнонен. Влизането в контакт е лесно. Просто попълнете формуляра за контактната форма на нашия уебсайт. Служител от нашия български офис веднага ще се свърже с Вас.

Свържете се с нас