Фокус върху нуждите на клиента

С над 30 години опит в потпомагане на трансграничния бизнес из цяла Северна и Източна Европа и Азия, Лейнонен има уникална квалификация, за да помогне на Вашето българско предприятие да намери правилния път.

Услуги

Счетоводство

В офиса на Лейнонен в България, работят висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит. Цялата работа, която те извършват от Ваше име, напълно отговаря на българските стандарти и устоява безкомпромисно и на най-задълбочените проверки. Вашите фирмени книжа и счетоводство са в добри ръце при Лейнонен.

Счетоводство

Управление на заплати

Управлението на заплатите е един чувствителен, често пъти сложен процес. За Вашите служители е много важно да го изпълнявате правилно, но всяка държава си има своите уникални правила. Тези, които са от скоро в България и се опитват да се справят с изготвянето на заплатите вътрешно, буквално рискуват сериозно. По-добрият вариант е да възложите на Лейнонен управлението на управлението на заплатите. Имаме десетилетия опит в управление на заплатите и за големи, и за малки фирми.

Управление на заплати

Регистриране на Дружество

Ако желаете Вашите бизнеси в България да просперират, важно е те да са изградени върху солидна основа. Учредяването на фирма в България не е сложно, но здравословната доза местни знания и опит, които предоставяме гарантират, че са попълнени правилните форми и са следвани правилните процедури.

Регистриране на Дружество

Финансова и управленска отчетност

Управленските и финансови отчети, които изготвяме Ви осигуряват ясна картина на финансовото здраве на Вашата фирма. Наличието на точна, своевременна финансова информация ще Ви помогне по-лесно да откриете къде се пилеят ресурси, да определите потребностите от персонал и да изготвите по-надеждна стратегия за растеж.

Финансова и управленска отчетност

Правни Услуги

Нашите правни услуги помагат на клиентите да получават надеждна консултация по отношение най-честите проблеми, срещани от български фирми с чуждестранни собственици. Ако Вашето предприятие бъде въвлечено в по-сериозен правен спор, ние се обръщаме към местни адвокатски дружества за съдействие.

Правни Услуги

Данъчно Облагане

Когато учредявате фирма в България, последното нещо, което искате да направите, е да имате негативни преживявания с Националната агенция по приходите. Когато ангажирате нашите данъчни услуги, можете да имате спокойствието, че спазвате данъчните си задължения от самото начало.

Данъчно Облагане
Свържете се с нас

Получете максимална яснота и увереност като стимул за Вашия бизнес

ПРЕДИ УЧРЕДЯВАНЕТО

Можем да решим дали постоянно място на стопанска дейност, дружество с ограничена отговорност или друг вариант е уместен за създаване на Вашия бизнес. Вземаме предвид Вашите цели и кое ще Ви облагодетелства най-много.

УЧРЕДЯВАНЕ

Получете помощ със създаването на докуметалната основа на Вашия бизнес, откриването на банкова сметка и регистрирането на фирма в Агенцията по вписванията България.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА БИЗНЕСА

Получете съдействие при изготвянето на трудови договор, които напълно да спазват българското законодателство. Наемането на персонал, отварянето на офис или наемането на склад ще бъде улеснено със съдействието на нашите доверени партньори.

УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕСА

Ние ще извършваме Вашите счетоводна отчетност. Също така, ще Ви съдействаме при организирането, документирането и балансирането на операции по управление на заплатите на Вашите служители.

ПОСЛЕДВАЩ РАСТЕЖ И РАЗВИТИЕ

Дайте на Вашето дружество тласък напред с нашите надеждни счетоводни, данъчни и ТРЗ услуги, които обхващат всичко от разширяване до ликвидация.

Научете повече

Преди да предприемете важни ходове към учредяване на фирма в България, свържете се с Лейнонен. Влизането в контакт е лесно. Просто попълнете формуляра за контактната форма на нашия уебсайт. Служител от нашия български офис веднага ще се свърже с Вас.

Свържете се с нас