Правни Услуги

Нашите правни услуги помагат на клиентите да получават надеждна консултация по отношение най-честите проблеми, срещани от български фирми с чуждестранни собственици. Ако Вашето предприятие бъде въвлечено в по-сериозен правен спор, ние се обръщаме към местни адвокатски дружества за съдействие.

Правни услуги в България

Всеки предприемач или корпорация с желание за отваряне на фирма или разширяване на присъствието в България се нуждае от възможно най-бързо организиране на правните услуги. Правилнитеправни услуги в Българиямогат да помогнат за всичко – от фирмената и данъчната регистрация и представляване до държавни власти, договори, защита на интелектуална собственост и други.

Относно правните услуги в България

Стартирането на нова фирма, откриването на представителство или разширяването на Вашата търговия на дребно в нова държава е процес, изпълнен с потенциални предизвикателства. Макар и България да е част от ЕС, в нея все още има специфичен начин за правене на бизнес. За да осигурите, че Вашият бизнес може да просперира в България, Вие се нуждаете от правни услуги, които отразяват солидно разбиране на българския пазар.

Ползите от първокласни правни услуги в България

Какъвто и вид бизнес да планирате да започнете, Вие ще се нуждаете от правни услуги, на които да можете да разчитате. При правните въпроси развитието понякога е доста бързо. Поради това, Вие се нуждаете от отлични правни услуги, които да попречат на една злощастна ситуация да се влоши още повече. Когато получавате правни услуги от Лейнонен, Вие можете да очаквате:

  • Имиграционните въпроси да бъдат решавани бързо и ефективно.
  • Процесът на регистрация на Вашето дружество да протече без трудности.
  • Ще получите Вашият данъчен идентификационен номер с минимално усилие.
  • Ще получите полезни съвети по отношение договаряне на договори.
  • Ще получите помощ за намиране на подходящ офис, търговско или производствено пространство.
  • Вашето дружество ще спазва регулациите по ОРЗД.
  • Експертната правна консултация е на разстояние само един телефонен разговор.

Свържете се с Лейнонен

При извършване на стопанска дейност, качеството на Вашите правни услуги е един от ключовете към успеха. Ако планирате да започнете бизнес в България, първо се свържете с Лейнонен. Можем да Ви помогнем в осигуряването на правилните правни услуги за Вашия бизнес, а също и да Ви осигурим експертна консултация по стартирането и управлението на бизнес в България.

Не оставяйте проблемите, свързани с данъчното право, договарянето на наеми, защитата на интелектуална собственост и други, да създават проблеми за Вашето българско предприятие.Свържетесе с Лейнонен още днес.

Свържете се с нас

    +359 2 983 2198