Регистриране на Дружество

Ако желаете Вашите бизнеси в България да просперират, важно е те да са изградени върху солидна основа. Учредяването на фирма в България не е сложно, но здравословната доза местни знания и опит, които предоставяме гарантират, че са попълнени правилните форми и са следвани правилните процедури.

Стартиране на фирма в България

Независимо дали планирате да създадете технологична фирма в София или туристическа фирма във Варна, Лейнонен може да направи процеса по учредяването на дружеството много по-лесен, отколкото ако се опитате да направите това самостоятелно. Нашите услуги по учредяване на фирми могат да Ви спестят време, пари и проблеми. Над 30 години ние помагаме на предприемачи и инвеститори да установят присъствие в държави в Северна, Централна и Източна Европа – нека направим същото и за Вас.

Ползи от работата с Лейнонен

Когато поискате от Лейнонен да извърши вместо Вас учредяването на дружество в България, ще се радвате на следните ползи:

  • Надеждност: Вършим това от много време и разбираме процеса много добре.
  • Удобство: Ще се изненадате сериозно колко бърз и удобен ще направим процеса за Вас.
  • Икономичност: Избягваме проблеми, които иначе струват време и пари на тези, които се опитват да стартират сами собствено дружество.
  • Прозрачност: Държим линиите за комуникация отворени през целия процес.
  • Сигурност: Имате уверенията ни, че поверителната информация на Вашето дружество е в безопасност и сигурност.
  • Ефикасност: Докато разберете какво става, Вие вече ще подписвате договори за наеми и ще наемате персонал.

Не е нужно учредяването на фирма в България да е ходене по мъките

Създаването на фирма в друга държава може да изглежда като трудна задача, но всъщност не е нужно тя да бъде такава. С правилните хора до Вас, установяването на присъствие в България може да бъде доста по-просто и безпроблемно, отколкото си представяте.

Лейнонен има десетилетия опит в това да прави нещата по-лесни за предприемачите. Нашите услуги по създаване на фирми могат да са от помощ през целия процес – от регистрирането на фирма в България до осигуряването на фирмена банкова сметка, регистрация за ДДС и подаването на съответните документи по образец в държавните органи.

Свържете се с Лейнонен още днес

Това дали Вашите дейности в България ще успеят или не зависи от това как ще започнат. Влезте в контакт с  Лейнонен още днеси открийте защо толкова много бизнеси ни се довериха за създаването на фирма в България.

Свържете се с нас

    +359 2 983 2198