Счетоводни и консултантски услуги от 1989 г.

За нас

Leinonen Group е международна счетоводна и консултантска фирма с 25-годишен опит и познания в областта. Нашите 12 офиса са установени в скандинавските страни, балтийските държави и Централна и Източна Европа – общо 11 държави, а именно: Финландия, Швеция, Норвегия, Естония, Латвия, Литва, Полша, България, Унгария и Украйна.

Нашият портфейл от услуги включва счетоводство, управление на заплати, данъчни и правни консултантски услуги. Всички наши услуги са съобразени с изискванията на клиента за да отговарят на Вашите бизнес нужди.

Нашата мисия

Leinonen Group е професионална аутсорсинг компания, която предлага висококачествени счетоводни услуги и услуги в областта на финансовото управление, като дава възможност на клиентите да се фокусират върху основната си дейност, докато Leinonen се грижи за финансовото управление на дружеството.

Ценностите на Leinonen

Високи етични стандарти – за нас спазването на закона, нормативните разпоредби и всички сключени договори е от изключително голямо значение. Ние винаги си сътрудничим с физически лица и организации, които спазват същите принципи.

Надеждност – клиентът може да разчита на нас и на нашия експертен опит. За нас е важно всичко да бъде извършено правилно и навреме в срока, който е договорен с клиента. Като група ние работим заедно, за да спазим обещанията си към клиентите, служителите и партньорите. Ние обработваме чувствителната информация отговорно и внимателно.

Фокус върху клиентите – нашите дейности се базират на нуждите на клиентите. Ние третираме всички наши клиенти като отделни лица и разбираме, че различните дружества имат различни нужди. Обръщаме специално внимание на високото качество на нашата работа и на променящите се желания на нашите клиенти. Проактивно предлагаме на нашите клиенти решения, които добавят стойност към дружествата им.

Стремеж към усъвършенстване – ние проявяваме неподправен интерес към сферата на счетоводството и сме винаги готови да развиваме по-нататък нашите услуги и познания. Ние предлагаме на клиентите си съвременни и надеждни решения, които повишават тяхната ефективност и рентабилност, без да се компрометира устойчивостта. Ние следим внимателно развитието на услугите в областта на финансовото управление и предлагаме възможно най-добрите решения за клиенти, като те могат да разчитат на нашия професионализъм.

Невероятен екип – нашата сила е в квалифицираните и отдадени на работата си служители. Ние се грижим за уменията си чрез обучение и обмен на знания и като си помагаме взаимно. Ние подкрепяме откритата и честна комуникация в офисите и с клиентите. Това ни помага да създадем стабилна и удобна работна среда.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Международни и местни предприятия

Клиентите на Leinonen Group са много разнообразни и ние искаме да продължим да предлагаме нашите услуги за дружества с различен размер и сфера на дейност. Нашите клиенти са основно международни компании с постоянни операции в нашия регион на услуги. Освен това нашите клиенти са дъщерни дружества или клонове на по-големи предприятия. В допълнение ние също така обслужваме успешни и публично уважавани компании, както и новосъздадени дружества.


Обслужването на международни компании с най-високи изисквания, чиито акции се търгуват на фондовата борса, ни обучиха да предоставяме подробни и задълбочени доклади, които отговарят по уникален начин на нуждите на клиентите. Когато разберем какво се изисква, ние можем да отделим ресурси и да работим непрестанно в полза на клиента.
Специфичният за отрасъла експертен опит ни дава възможност да постигнем необходимите нива на качество. Освен това сътрудничеството с компании от различни отрасли ни дава ценна бизнес информация, която можем да използваме в посрещането на бъдещи предизвикателства.

Международни компании

Leinonen Group е специализирана в обслужването на международни компании. Чрез нашата широка и уникална мрежа от международни офиси и партньори ние наистина можем да подпомагаме компаниите в техните процеси на интернационализиране. Изпълнението и поддържането на високите международни изисквания е от изключителна важност за нас. Съществена част и сърцевината на нашата делова дейност са финландските корени, които създават разбиране на западните бизнес ценности и бизнес практики. С това се поставят основите за надеждно и ползотворно сътрудничество с международните клиенти. За да се засили скандинавската традиция, по-голямата част от ръководството на Leinonen са с финландски или скандинавски корени.


Навлизането в нова бизнес среда никога не е лесно, но добре планираните и подпомагани бизнес операции имат далеч по-голям шанс за успех. Ние можем да работим по плътен график, да спазваме стандартите за сектора и да комуникираме на много чужди езици освен на местния език.
Leinonen Group е на разположение да работи за Ваша полза.


Местни компании

Местните клиенти обикновено се обслужват от местния офис на Leinonen, който предоставя на клиента цялата му необходима помощ и ресурси за качествено счетоводство, администриране и управление на заплатите. Освен това клиентът се консултира по различни бизнес въпроси, като например интернационализиране или местно законодателство. Срещите и тясното сътрудничество са необходима част от всички успешни взаимоотношения.

Адаптирането на услугите към индивидуалните нужди на клиента е от съществено значение за всяка компания, но това се отнася с особена сила за малките и средни компании, които оценяват гъвкавостта на администрирането. Местните компании също така ценят нашата благонадеждност и международен опит.
Leinonen подкрепя и се грижи за финансите на клиентите си и по този начин им помага например да се справят с предизвикателствата и рисковете, свързани със започването на нов бизнес, както и да избегнат трудностите при аутсорсинг на счетоводството

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС

Ако сте заинтересовани да работите за Leinonen Group или искате да научите повече за възможностите за обучение в компанията, моля, изпратете по имейл заявлението си до Вашия местен офис.

Какво предлагаме на нашите служители?

·       Предлагаме защитена и удобна работна среда
·       Гарантираме международна атмосфера и изпълнени с предизвикателства задачи
·       Предоставяме съвременни средства за работа
·       Насърчаваме самоусъвършенстването и образованието
·       Забавляваме се и ходим на екскурзии заедно
·       Празнуваме както екипния, така и индивидуалния успех
·       Имаме Летни дни на Групата
·       Разбираме нуждите на нашите служители

Много от нашите офиси са придобили международно признатия сертификат за качество по стандарта ISO 9001:2015 чрез Bureau Veritas.

Latest articles

23

Aug

Why should my business outsource accounting services?

24

May

Make it or break it - expanding your...

22

Feb

A very Finnish accounting firm

Свържете се с нас

Email again:
Services