Счетоводни и консултантски услуги от 1989 г.

Други финансови услуги

Административните операции са важна част от успеха на всяко дружество – било то у дома, или в чужбина. Някои нюанси са тясно свързани с управлението на печеливш бизнес, а други просто са свързани с местното законодателство. Всяко дружество трябва да се грижи за търговските си сделки, но местните власти често изискват специфични процедури при определени условия. Вашият местен офис на Leinonen с радост ще поеме всички тези отегчителни и отнемащи време операции.

В Leinonen административните услуги са тясно свързани с нашите счетоводни услуги и управлението на заплатите. Услугите в сферата на бизнес администрацията, т.е. обработка на плащанията, издаване на фактури или регистрации по ДДС съгласно местните изисквания, се управляват с лекота от нашите професионални счетоводители.

Общите административни услуги в Leinonen правят за Вас по-удобно управлението на бизнеса. При поискване ние можем да Ви представляваме пред властите, да архивираме счетоводни материали и да предоставяме юридически пощенски адрес или услуга за обработка на пощата.

Много от нашите офиси са придобили международно признатия сертификат за качество по стандарта ISO 9001:2015 чрез Bureau Veritas.

Latest articles

23

Aug

Why should my business outsource accounting services?

24

May

Make it or break it - expanding your...

22

Feb

A very Finnish accounting firm

Свържете се с нас

Email again:
Services