Счетоводни и консултантски услуги от 1989 г.

Управление на заплатите

Парите са чувствителна тема и към управлението на заплатите на служителите трябва винаги да се подхожда с най-голяма грижа, доверие и точност. Управлението на заплатите в Leinonen се извършва от експерти, които винаги са запознати с най-новите промени в местното законодателство.

Управлението на заплатите служи най-добре на интересите Ви, когато е свързано с Вашите счетоводни услуги. Отговорно и коректно управляваните заплати на служителите не само пестят времето и усилията Ви, но и оказват положително влияние върху удовлетвореността на служителите.

Тъй като разпоредбите, изискванията и споразуменията са специфични за всяка държава и обикновено се променят бързо, се изисква прилагането на всеобхватен местен експертен опит.

Администрирането на заплатите предполага извършването на отегчителни и постоянно променящи се дейности, т.е. прилагане на трудовото законодателство, спазване на местните изисквания, подготовка на договори и съхраняване на досиетата на служителите. Когато Leinonen е до Вас, няма нужда да се занимавате с това – ние ще го вършим вместо Вас.

Много от нашите офиси са придобили международно признатия сертификат за качество по стандарта ISO 9001:2015 чрез Bureau Veritas.

Latest articles

23

Aug

Why should my business outsource accounting services?

24

May

Make it or break it - expanding your...

22

Feb

A very Finnish accounting firm

Свържете се с нас

Email again:
Services