Redovisning och rådgivning sedan 1989

Lönehantering

Pengar är en känslig fråga och hantering av löner av de anställda bör alltid hanteras med största omsorg, självförtroende och punktlighet. Lönehantering i Leinonen utförs av experter som alltid är uppdaterade med de senaste ändringarna i den lokala lagstiftningen.

Lönehantering tjänar ditt bästa när ni kopplas till era bokföringstjänster. Riktigt och omsorgsfullt hanterad personallön sparar inte bara din tid och ansträngning utan också påverkar positivt även medarbetarnas tillfredsställelse.

Eftersom anställningsföreskrifterna, kraven och avtalen är landsspecifika och tenderar att förändras snabbt, krävs det omfattande praktisk lokal kompetens.

Lönehantering innebär besvärande och ständiga föränderliga aktiviteter, dvs. tillämpning av arbetslagar, övervakning av lokala krav, förberedande av kontrakt och underhåll av anställningsregister. Med Leinonen behöver nu inte göra dessa, vi gör det för er.

Många av våra kontor har uppnått det internationellt erkända kvalitetscertifikatet, ISO 9001: 2008, genom Bureau Veritas.

Latest articles

23

Aug

Why should my business outsource accounting services?

24

May

Make it or break it - expanding your...

22

Feb

A very Finnish accounting firm

Kontakta oss

Email again:
Services