Redovisning och rådgivning sedan 1989

Övriga finansiella tjänster

Administrativ verksamhet har avgörande betydelse för alla företag, oavsett om de är inhemska eller utländska. Några av nyanserna är nära kopplade till att driva en lönsam verksamhet, och andra är bara relaterade till lokal lagstiftning. Varje företag måste ta hand om sina affärstransaktioner, men lokala myndigheter kräver ofta specifika förfaranden på vissa villkor. Ditt lokala Leinonen-kontor är glad att ta över alla dessa besvärande och tidskrävande operationer.

På Leinonen är administrationstjänsterna nära besläktade med våra redovisningstjänster och lönehantering. Företagstjänster, det vill säga betalningsbehandling, utfärdande av fakturor eller momsregistreringar enligt lokala krav hanteras enkelt av våra professionella revisorer.

Allmänna administrationstjänster på Leinonen gör verksamheten bekvämare för dig att hantera. På begäran kan vi företräda dig framför myndigheterna, arkivera bokföringsmaterial och tillhandahålla en juridisk postadress eller posthanteringstjänst.

Många av våra kontor har uppnått det internationellt erkända kvalitetscertifikatet, ISO 9001: 2008, genom Bureau Veritas.

Latest articles

23

Aug

Why should my business outsource accounting services?

24

May

Make it or break it - expanding your...

22

Feb

A very Finnish accounting firm

Kontakta oss

Email again:
Services