PITÄISIKÖ KIRJANPITÄJÄN SIJAITA SAMALLA PAIKKAKUNNALLA?

Ryppyiset kuitit ja niiden kuljettaminen kirjanpitäjälle jäivät historiaan. Nykyään info kulkee digitaalisesti bitteinä, ja iso osa infosta siirtyy automaattisesti ohjelmistoomme.

Aikaisemmin kirjanpitäjä valittiin sillä perusteella, että oli helppo viedä kirjanpitäjälle kuitteja. Nykyään ei kuitteja enää tarvitse kirjanpitäjälle viedä. Sillä käytämme digitalisoituja kirjanpitopalveluita, ja pankista saamme tiedot suoraan kirjanpitoon. Asiakkaillamme ei ole enää mitään tarvetta käydä toimistollamme. Mutta yhä meillä saa käydä jos haluaa tutustua meidän henkilöstöön henkilökohtaisesti. Leinonen Norjan toimisto pystyy palvelemaan asiakkaita ihan koko Norjan alueella.

Nykyään kirjanpitäjän ajasta menee kirjausten tekemiseen vähemmän aikaa, mutta enemmän aikaa käytetään tarkastamiseen ja asiakkaitten neuvontaan. Neuvonta onkin itse asiassa asiakkaalle lakisääteisen raportoinnin sijasta merkittävästi hyödyllisempää. Asiakkaan neuvominen on myös meidän henkilöstölle mukava tapa työskennellä.

Digitaalinen kirjanpito vähentää inhimillisiä ihmisen tekemiä virheitä. Automaattiset laskentatoiminnot ja tietojen tallennus digitaalisesti estää näppäilyvirheet, jolloin kirjanpidossa on aikaisempaa vähemmän virheitä. Digitaalinen kirjanpito vähentää kustannuksia,  sillä ei tarvita paperia eikä arkistointitiloja. Aikaa säästyy jolloin palkkakustannus pienenee. Lisäksi ympäristön kuormitus vähenee.

Tiedon jakaminen helpottuu. Taloudelliset tiedot ovat reaaliajassa nopeasti hyödynnettävissä ja kaikille osapuolille helposti saatavilla, jolloin tietoja voidaan käyttää tehokkaasti päätöksenteon tukena.

Olette tervetulleita Leinonen Norjan toimiston asiakkaaksi, riippumatta siitä missäpäin Norja teidän toiminta on. 

Uusimmat julkaisut

helmikuu 7, 2023

TYÖNANTAJALLE YLIMÄÄRÄINEN SOSIAALIMAKSU, JOS TULOT OVAT YLI 750 000

Kun työntekijän vuositulot ovat yli 750 000 Norjan kruunua, työnantajan on maksettava 750 000 Norjan kruunun ylittävälle summalle 5 % enemmän sosiaalimaksua. Pohjoisilla alueilla, joilla…

Jatka lukemista
tammikuu 11, 2023

YRITYSTOIMINTA NORJASSA

YRITYKSEN PERUSTAMINEN Ennen yritystoiminnan aloittamista Norjassa valitaan yhtiömuoto. Yhtiömuoto vaikuttaa yrityksen kaikkeen toimintaan, kuten veroraportointiin. Yhtiömuotoa valittaessa yrittäjien tulisikin valita yhtiömuoto yrityksen tavoitteiden mukaan. Hyvin…

Jatka lukemista
tammikuu 6, 2023

KOTIKONTTORI TYÖSKENTELY ULKOMAILTA?

Jos työntekijä tekee töitä Norjaan ulkomailta käsin, on huomioitava useampi asia. Mistä maasta tulee sosiaaliturva? Mihin maahan maksetaan tulovero? Eri maissa on erilaiset säännöt, ja…

Jatka lukemista